tiistai 22. toukokuuta 2012

Kynsilakkasormuksia

Tässä niitä nyt olisi! Kynsilakkasormuksia siis. Olen väsännyt niitä useita ja osa lasikapusseista on vielä vailla sormuspohjaa, kun olen ollut laiska liimailemaan. Sormuksiin olen siis käyttänyt kynsilakkoja ja irtoglittereitä pääsääntöisesti, toki joissain yksilöissä olen käyttänyt jotain muutakin. Laitan nyt kuvia vain niistä sormuksista, jotka ovat täysin valmiita ja myöhemmin näitä tulee sitten lisää.

Olen tehnyt näitä sormuksia sen verran monta, etten valitettavasti pysty muistamaan kaikkia lakkoja joita olen käyttänyt näissä. Jätän siis suosiolla kirjottamatta lakat, mutta toki voi kysellä, jos haluaa tietää jostain enemmän. Yritän sitten pähkäillä. :)
Tämä viikko on alkanut väsäilemällä koulussa patiosisustusta kierrätys- ja tee-se-itse-teemalla. Harmi vaan, että kamera oli kotona niin en saanut otettua kuvia kivoista ideoista! Huomenna olisi taas paluu työssäoppimaan jälkeen kahden päivän pikavisiitin koulussa.

Kävimme eilen opettajamme kanssa kahdella eri kirppiksellä ja tein löydön omalle parveketerassihässäkälleni! Olin ajatellut, että karmeisiin puusäileikköihin on saatava jotakin kukkaa, mutta mitään köynnöstä en halua. Keksin idean kiinnittää säleikköön jonkunlaisia purkkeja ja niihin laittaisin kukkia. Kirpparilta löytyikin sitten kivoja pikkukoreja ja kiinnitin ne säleikköön.Vitsi tuo kuva on ihanan kesäinen, kun on niin vihreää. :)


Koreista löytyy muratti sekä orvokkeja.Olihan sitten pakko ostaa nuo ihanat ämpäritkin, kun sellaisiin törmäsin kaupassa. Koulussa himoitsin vastaavanlaista luokkakaverini ämpäriä. Istutin ämpäreihin muratit sekä samettikukkia.4 kommenttia:

 1. Ihania kynsilakkasormuksia! Mäkin haluun tehdä noita! Sain jo ensimmäiseni blogisiskoltani lahjaksi.

  gameofpolish.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Niitä on kyllä kiva tehdä, että tehdas vaan pystyyn. ;)

   Poista
 2. Oi, kauniita sormuksia! Tuo keskimmäisen kuvan vasemmanpuoleisin on iiiiiiiiiiiihana!

  VastaaPoista