torstai 10. toukokuuta 2012

Kynsilakkapullojen huoltoa

Minun on jo pitkään pitänyt käydä läpi kaikki kynsilakkani ja katsoa mahtaako joukossa olla sellaisia, joilla ei tee enää yhtään mitään. Otin sitten vihdoinkin itseäni niskasta kiinni ja levitin kynsilakkani pöydälle ja avasin jokaisen ja katsoin mikä on tilanne. Puhdistin samalla kaikkien pullojen suut ja korkin kierteet, jos niissä sattui olemaan lakkaa. Puhdistukseen käytin ihan vanulappuja, vanupuikkoja ja kynsilakanpoistoainetta. 

Lakkapulloni eivät olleet kyllä yhtään niin pahassa kunnossa kuin mitä kuvittelin. Toki joukossa oli muutama tämmöinen hirvitys. :D


Ennen putsausta ja sen jälkeen.

Muutaman lakan koostumus oli paksuuntunut sen verran, että tarvitsee ostaa ohentajaa. Joukossa oli kuitenkin kavereita, joita ei enää pelasteta, vaan niiden korkit saivat jäädä auki, jotta kuivuvat kunnolla. Sen jälkeen ne päätyvät roskikseen. Ei onneksi harmita yhtään, koska olivat muutenkin sen verran vähissä.
Lipastossani on vielä muutama lakka, jotka pitäisi käydä läpi. Päätin nyt kuitenkin hoitaa ne myöhemmin, koska uskon, että ne saavat kaikki lentää pois. Toki koristelulakat säästän, mikäli ne ovat vielä kunnossa ja pelastettavissa.

Noihin kahteen lakkalaatikkoni jäi tämän operaation jälkeen 111 lakkaa. Mukaan olen laskenut päällyslakat, cracklet ja Konad-lakat.


111 kuulostaa suurelta, mutta näyttää pieneltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti