keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Mavadry

Ajatuksena on ollut pitkään kirjoittaa pikakuivattajista ja niistä tällä kertaa. Tarkemmin Mavalan pikakuivattajasta nimeltä Mavadry, koska muista minulla ei vielä ole kokemusta sen vertaa, että niistä jutun saisi aikaiseksi. Käytin "Mavaa" vuoden verran ja se oli ensimmäinen pikakuivattaja johon tutustuin. Pikakuivattajaa siis levitetään märän kynsilakan päälle ja jo noin minuutin kuluttua kynnet kestävät kosketusta, mutta kolhimista tulee välttää, koska siihen menee enemmän aikaa, että kynsilakka on täysin kuivaa. Itse kuivatan kyllä ensin ilman pikakuivattajaa ja annan sen hoidella loput.

Noin vuosi sitten, kun aloitin kynsieni kasvattamisen ja lakkaamisen tuskailin lakkojen kuivumisen kanssa, kunnes törmäsin jossain blogissa pikakuivattajaan. Mietin, että mahtaako sellainen ihmeaine muka oikeasti toimia ja ostin ensimmäisen Mavadry'n. Kun ensikertaa kuivatin kynsilakkani sillä, en ole voinut olla ilman.


Tyhjiä pulloja

Kyseisen tuotteen hinta on kuitenkin aina kauhistuttanut minua, halvimmillaan olen löytänyt jostai kyseisen tuotteen hieman vajaalla seitsemällä eurolla. Pullossa on tavaraa kuitenkin vain 5 ml, mikä toisaalta tuntui aluksi ihan sopivalta määrältä, koska kynsilakat eivät vaihtuneet läheskään päivittäin, ehkä pari kertaa viikossa. Tuotteessa ärsyttävää kuitenkin on ollut se, että suti ei yletä läheskään pullon pohjalle asti ja siitä jää paljon käyttämättä. Mavadry myös paksuuntuu, kun pullosta on käytetty noin puolet.

Nyt kuitenkin on tullut aika hylätä tämä pikakuivattaja ja siirtyä kokeilemaan muita tuotteita. Mavadry'n pullokoko on yksikertaisesti liian pieni minun käyttööni. Toki tuota taitaa olla hieman isommassa pullossa, mutta aikani laskeskeltua olen todennut, että Mavadry tulee melko kalliiksi käytössäni. Suosittelen tätä kuitenkin kaikille, joilla on tarvetta pikakuivattajalle. Se kuivattaa kynnet nopeasti kosketuskuivaksi, mutta itse olen aina varonut ainakin tunnin verran kynsiäni, joten en osaa sanoa varmaksi kuinka nopeasti kynnet kestävät lakkauksen jälkeen laukun penkomista ym.

Mavadry'n hintaa olenkin jo kauhistellut (onhan se kuitenkin hintansa arvosta, kun ei tarvitse menettää hermoja kuivatuksessa) ja pari kertaa olenkin ostanut Mavalan Minute Quick-Finish pikakuivattajaa. Se löytyy ihan Mavalan kynsilakkahyllystä päällyslakkojen joukosta. Hintaa tällä on ollut sen verran mitä nyt eri kaupoissa on Mavalan kynsilakoilla hintaa eli sen noin viitisen euroa. Ihan yhtä hyvää tämä ei ole mielestäni, kun Mavadry, mutta parempi tämä on kuin ei mitään. 
 Tulipa tuota tekstiä paljon, mutta toivottavasti edes joku jaksoin lukea loppuun asti. Nämä olivat minun mielipiteitäni ja joku muu voi olla toista mieltä ja saakin olla. Huomenna taas luvassa kynsiä, nyt ei ole jaksanut käsitellä yhtäkään kuvaa, kun on ollut vähän muut kynsijutut mielessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti