lauantai 18. helmikuuta 2012

Hymyhuulet

Tämä lakkaus on maanantailta ja jäänyt aiemmin julkaisematta, koska minulla on ollut sen verran juttuja valmiina ja olen julkaissut vanhempia ensin. Tällä viikolla kynsien lakkaaminen ja hoitaminenkin on jäänyt todella vähiin, koska olen sairastellut flunssaa ja televisio sekä sohva ovat olleet paljon houkuttelevampi vaihtoehto kuin kynsilakat.

Tiistaina julkaistu tylsä ystävänpäivälakkaus Wet n Wildilla oli kynsilläni vielä eilen ja olin yllättynyt siitä, kuinka pysyvää tämä lakka oli ja se ei ollut pahasti kulunut kärjistäkään, kun vihdoin ryhdistäydyin ja poistin kynsilakan. Nyt kuitenkin voimat alkavat palailemaan ja jaksan taas ideoida kynsiä. Nyt kuitenkin jätän nämä höpinät ja siirryn lakkaukseen.

 Valkoista ja punaista siis tällä kertaa. Voin jo heti alkuun sanoa, että vihaan tuota Lumene Natural Coden valkoista Have Funia taas niin paljon! 

En vaan mitenkään taas saanut sillä sellaista jälkeä, että se miellyttäisi omaa silmääni. Sen suti on vaan niin onneton. Ranskalaisen manikyyrin saan sen kanssa juuri ja juuri tehtyä ilman, että tekisi mieli heittää koko lakkapullo roskikseen. Täytyy hankkia joku uusi ja parempi peittävä valkoinen lakka, jotta hermot säästyisivät.

Tässä nyt kuitenkin tämä lakkaus.
Käytin siis tuota aikasemmin mainittua Natural Coden valkoista, kärjissä punaista koristelulakkaa ja leimaukset punaisella Konadin laatasta m84. Tykkään näistä, idea kuitenkin tuli Konadin laattojen pakkauksesta, siinä vaan on huulien tilalla mansikoita ja kirsikoita leimattuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti