torstai 23. helmikuuta 2012

Epäonnistumisia

Kahtena peräkkäisenä päivänä lakkaukset eivät ole onnistuneet. Itse en niistä ainakaan ole pitänyt sitten ollenkaan. En ole keksinyt ideoita koristeluun millään ja edes Konadeilla en jaksa leimata, koska tuntuu, että niilläkin kaikki menee metsään. Tilasin paljon uusia kynsikoristeita ja odottelen nyt pääseväni ideoimaan koristeluja. Välillä vaan on tällaisia päiviä, jolloin ideoita ei tule tai jos tulee niin toteutus ei toimi. Julkaisen tässä nyt kuitenkin kahdet minun mielestäni epäonnistuneet kynnet.

Ensimmäisenä lakkaus Mavalan Blush Pinkillä. 
Leimaukset Konadin laatasta m77 ja lakkana Konadin White Pearl. Leimaukset näissä meni ainakin ihan vääriin kohtiin ja lakkasin liian paksuja kerroksia Blush Pinkillä ja en jaksanut kuivatella ennen pikakuivattajaa tarpeeksi, kun lakkaus vetäytyi kasaan kärjistä pikakuivattajan laiton jälkeen.
Tämän toisen epäonnistuneen lakkauksen olen tehnyt ennenkin ja silloin se kyllä onnistu ja oli kiva. Tällä kertaa ei. Käytin Wild and Crazyn mustaa sekä hopeaa glitterlakkaa ja Saffronin lakkaa 06. Töpötin mustan lakan sienellä ja pieleen meni.


Ei tuo näytä tässä kuvassa läheskään niin pahalle kuin mitä se todellisuudessa oli.

Tänään olen ajatellut pitää vapaapäivän kynsien lakkaamisesta ja keskittyä muihin juttuihin. Päivää on kyllä vielä reilusti jäljellä ja mieleni muuttuu kuitenkin. No ei, tämä eilinen lakkaus (julkaisen huomenna) onnistui hyvin ja haluan nauttia tästä onnistumisesta, näiden pieleen menneiden lakkausten jälkeen.

Tänään olen raivannut ruokapöydältäni kaikki kynsilakat, Konadit ym. kynsijutut pois ja muutenkin siivonnut kotiani. On ihan pakko laittaa kuva tästä, kun missään ei näy lakkapullon lakkapulloa, vaan kaikki on jemmattuna. Säilytysongelmaa en ole vielä saanut ratkaistua, koska en ole käynyt Ikeassa, mutta väliaikaisena ratkaisuna olen tunkenut väkisin kaikki lakat kahteen cd-laatikkoon.


Kuvan saa klikkaamalla isommaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti