torstai 30. tammikuuta 2014

Suunnitelmat toteutuu

Poistin kynsiltäni kynsilakat ja kaikessa yksinkertaisuudessaan ranskalainen manikyyri on kiva, mutta jotenkin sitä oli todella naku olo. Päädyin sitten hilelaatikolle ja otin sieltä ne hileet, jotka kuuluivat viimeisenä monta kertaa muuttuneeseen koristelusuunnitelmaani kynsihuoltoni aikana.
Pöydällä lojui sopivasti Mavalan Minute Quick-Finnish pikakuivattaja, joten sutasin sitä kynsille ja sen ollessa vielä tahmaista tökin hileitä siihen dotting toolilla. En jaksanut alkaa noukkia noita isoimpia hopeisia paljetteja kynsille, joten kaivoin sitten purkista hilettä välttäen niitä. Täytyy kyllä myöntää, että idea oli hyvä, mutta toteutus oli haastavampaa kuin noiden paljettien noukkiminen ja asettelu... Lopuksi kuorrutin kynnet vielä samaisella Mavalan tavaralla.Kynsistä sitten muihin juttuihin. Ensimmäinen omistamani älypuhelin saa vereni kiehumaan, kun ei toimi niinkuin pitäisi. Raivostuttavaa, kun en saa yhteyttä ihmisiin ja ne ei saa minuun ja nettikään ei toimi aina ja akku loppuu ihan yhtäkkiä ja mitä vielä! Niin, viestit lähtevät, mutta eivät oikeasti lähdekään. Perhana, olisi pitänyt vaan pysyä niissä kivikautisissa tavallisissa puhelimissa, eikä lähteä tähän leikkiin älypuhelinten kanssa. 

Toisaalta kyseessä on se ihka ensimmäinen Samsung Galaxy S, joten ehkä annan puhelimen siirtyä eläkkeelle. No uusi puhelin on tilattu ja samalla liittymä vaihdettu hieman paremmaksi tähän älylliseen elämään. Nyt sitten vaan odotetaan, että uusi lelu saapuu luokseni ja toivottavasti se päivä koittaa pian. Uutta puhelinta odotellessa onkin sitten onneksi päiviin tulossa uutta sisältöä uuden työn puolesta. Huomenna se sitten alkaisi, iik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti