lauantai 18. tammikuuta 2014

Aamukahvin jälkeinen kynsisessio

Pitkästä aikaa eräs mukava tätyli tuli kynsiään kaunistamaan ja perinteiseen tapaan nautittiin aamukahvit ennen kuin mentiin itse asiaan. Minä tarjosin tälläkin kertaa kaffet ja tämä tätskä toi tuoreet kroisantit ja suussasulavat suklaadonitsit. Kun mahani oli täynnä noita herkkuja, oli aika sitten siirtyä kynsien pariin. Tuttuun ja turvalliseen tyyliin kynsiin ei laitettu mitään kirkkaita räikeitä värejä, vaan pysyttiin tutulla ja turvallisella valkoisella linjalla. Toki välillä on oltu niinkin hurjia, että kynsiin on laitettu hopeaa hilettä. ;) Olin suunnitellut nämä kynnet jo joulukuussa, kun silloin piti tehdä kuukausittainen kynsihuolto, mutta eipä sitten aikataulut joulukiireiden takia osuneet yhteen. Aloitettiin tällä kertaa siis ihan puhtaalta pöydältä.

Pitäydyin siis koristelujen kanssa suunnitelmissani ja vaikka jatkuvasti laitetaankin samoilla väreillä koristeluja, niin tälläkin kertaa tuli lopputuloksesta ihan erilainen. Tein kynsiin tipeillä pidennykset ja niiden viilaaminen oli molemmille osapuolille jälleen tuskainen kokemus. Tää tätskä ei vaan tykkää viilaamisesta, itse en kyllä ymmärrä, miten se voi olla niin kamalaa? :D Selvittiin sitten siitäkin hommasta ja kynsien kärjen muoto viilattiin pyöreäksi, kun se on todettu sopivaksi.

Geelinä käytin näissä kynsissä Mereneidin Ultimate Builderia ja olin yllättynyt, että sain sen levitettyä suht tasaisesti, vaikka yleensä kynnet muistuttavat perunapeltoa... Koristeluissa käytin Ndedin värigeelejä. Ranskis on tehty valkoisella ja levitin pari kerrosta kynsille siveltimellä valkoista kimaltavaa värigeeliä, jonka sävyä en kyllä muista, kun purkissa sitä ei lue. Kuvista tuo kimallus ei oikein tule esille, mutta luonnossa se on kiva. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti