keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Valmis puutarhuri

Tosiaan viime viikon torstaina sain vihdoinkin puutarhuriopintoni päätökseen. Äkkiä se pari vuotta sitten menikin. Koululla oli yhdeltä juhla ja sieltä sitten todistus kourassa suuntasin kotiin tarjoilemaan kaffetta ja kakkuja. Koska kyseessä oli jo toinen ammattini, en pitänyt mitään sen ihmeempiä juhlia ja kakuille tuli vain äiti, sisko, isäpuoli ja mummu. Illalla sitten tuli yllätysvierailulle harjoittelupaikastani muutama työkaveri. :)
Tarjolle tein sitten taivaallista lohivoileipäkakkua ja tuohon vierasmäärään nähden kakkuni oli kyllä aivan valtava, mutta kaikki kyllä tuli syötyä, vaikka aika paljon tuli sitä itse lapioitua kitaan. :D
Makeaakin piti sitten tietenkin tehdä ja päädyin tekemään suklaajuustokakun. Olin hieman kahden vaiheilla tuon koristelun kanssa ja meinasin tehdä kakkuun suklaakiilteen, mutta päädyin kuitenkin helpompaan tapaan eli kaakaojauheeseen. Kakun reunalle tein suklaalastuja ja päälle tein suklaarullia kaksi kappaletta, joiden alle laitoin juustohöylällä rouhittua suklaata.

Ensi kerralla sitten voisin taas julkaista kynsiä, kun tässähän alkaa ihan kuola valumaan, kun tällaisia herkkukuvia katselee!

6 kommenttia:

 1. Onnea valmistumisen johdosta! Itselläkin on perjantaina edessä, vaikkakin ihan eri alalta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti ja onnittelut sinullekin. :)

  VastaaPoista
 3. Voileipäkakun ohje, kiitos kaunis? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mulla mitään sen ihmeempää ohjetta ole, kun että ruohosipulituorejuustoa, ranskankermaa, tilliä, mustapippuria, lämminsavulohta ja kylmäsavulohta ja sitruunamehua vaan sekaisin ja leipien kostutukseen maitoa. :D

   Poista