maanantai 27. tammikuuta 2014

Glitterillä ranskista

Ranskikset ne jatkuvat, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan ollut käyttöä valkoiselle geelille. Koristeluihin valikoitui erittäin hienojakoinen hopeinen glitter ja toiveena oli, että sillä laitettaisi kynsiin ranskis. Eipä näitä glitterranskiksia ole tullut vähään aikaan tehtyä, joten oli ihan kiva sellaistakin välillä väkertää. 

Kyseessä oli siis kynsihuolto ja kynsiä lyhennettiin taas reippaalla kädellä. Molemmat peukalot olivat ottaneet jossain vaiheessa osumaa sen verran pahasti, että geelin alla oleva oma kynsi oli lohjennut ikävästi. Molemmat peukalot saivat siis hetkellisesti nysäkynnet, mutta tilanne korjattiin tipeillä. Muuten kaikissa kynsissä onkin sitten ihan oma luonnonkynsi geelin alla. Geelinä käytin näissä kynsissä Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä.
Olen huoltanut omat kynteni, mutta en taidakaan paljastaa vielä mitä väkersin niihin koristeeksi. Älkää kuitenkaan odottako mitään hienoa ja upeaa. Jotenkin suunnitelmani koristelujen suhteen muuttuivat pitkin huollon eri vaiheita ja lopputulos yllätti itsenikin... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti