lauantai 11. tammikuuta 2014

Tyttömäistä tyttömäisen perään

Aloin pohdiskelemaan omien kynsieni huoltoa ja seuraavia koristeluja ja jotenkin taas eksyin tuohon vaaleanpunaisten ja pinkkien glittereiden säilytyslaatikolle. Tällä kertaa en kuitenkaan lähtenyt ihan niin hempeän vaaleanpunaisen kanssa kynsiäni laittamaan kuin viimeksi. Laatikosta valikoitui pitkän hartaan harkinnan jälkeen glitter, joka ei ollut kaikkein voimakkain pinkki eikä myöskään mikään hempein vaaleanpunainen, jotain siltä väliltä siis. Nappasin kyllä vielä vaaleanpunaisen salmiakkihileenkin, mutta jätin sen käyttämättä kynsissäni, kun en sitten halunnutkaan sitä.

Käytin itselläni Ndedin 3-vaihegeelejä, mutta tällä kertaa käytin rakennegeelinä vain ja ainoastaan Milky Pinkiä eli tuota hieman peittävää vaaleanpunaista rakennegeeliä. Yleensä siis käytän lisäksi myös kirkasta vaaleanpunaista, jota käytän sen jälkeen, kun olen laittanut joitakin koristeita. Tällä kertaa kuitenkin ajattelin, että rakennegeeli saa ihan rauhassa peittää hieman tuota glitterliukuväriä.

En tällä kertaa lyhentänyt kynsiä juurikaan, hieman vain muotoilin kärkeä viilalla ennen geelien levitystä. Olen yrittänyt tehdä kynsien kärjestä hieman tylpemmän kuin yleensä, eli siis en sellaista, että raapisin ja satuttaisin kynsilläni itseänikin. On se hankalaa, kun tuntuu, että aina yrittää viilata kärjen kunnon silmänpuhkojaksi... Ihan tässä vaan olen ajatellut tädin pientä rinsessaa, että kyläillessä en raapisi häntä. Ainakaan niin paljoa kuin niillä superterävillä kärjillä...

Tänään sitten tuli luntakin ja vaikka en siitä välitäkään, niin olen iloinen. Sain kuulkaas pitkästä aikaa luonnonvalossa onnistuneen kynsikuvan!
Sitten niihin tuttuihin tyhmiin salamakuviin. Ei nämä glitterkynnet sitten näytä yhtään niin kivoilta salamalla kuvattuna. Plöööh, valoa tänne ja kesä tänne kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti