perjantai 30. elokuuta 2013

Eilisiä puuhailuja

Taas olisi sitten viikko vihersisustusta takana päin ja kyllä on ollut melko puuduttavaa istua koulussa perse penkissä. Eilen päästiin kuitenkin vähän tekemisen makuun ja tehtiin huikeat yhdet istutukset per lärvi. Muuten sitten koulupäivä oli lähinnä haahuilua ja siivoilua sekä kasvien huoltohommia. Päivän päätteeksi sitten asennettiin myymälään kasviseinä, joka kyllä on onnettoman pieni, mutta hyvää harjoitusta kuitenkin. Keskiviikkona käytiin tukussa ostamassa kasvit seinään ja yhteistuumin päädyimme valitsemaan muorinkukkaa, helmivillakkoa sekä aasinkorvaa. Koko härveli jouduttiin asentamaan väliaikaiseen paikkaan, kun ei oikein ollut sopivia kiinnikkeitä ja seinää ei koulussa noin vain aleta porailemaan. Siitä tuli kyllä kiva ja oli mukava päästä kokeilemaan tuollaisen virittämistä.
Koulun jälkeen sitten huolsin koulukaverin kynnet ja koko homma alkoi asetonilla maalia putsatessa. Maalattiin spray-maalilla tikkuja valkoisiksi ja tietenkin maalipullo pissi käsille. Koulusta ei sitten tietenkään löytynyt tinneriä, että olisi siellä saatu putsattua... Tajusin juuri, etten öljynnyt hänen kynsinauhoja ollenkaan, kun oli niin kiire päästä kuvailemaan leopardikynsiä! Eli siis tein huollon Vylet Nailsilla ja Ndedin Neon Pink -värigeelillä. Lisäksi koristeluun käytin pinkkiä hilettä ja leoparditäplät maalasin mustalla akryylimaalilla.

Vitsi, että nuo kynnet näyttävät sitten niin nysiltä, kun lyhensin niitä varmaan puoli senttiä. Nyt vaan iski hirveä himo tehdä itselle leopardikynnet ja seuraavaksi kyllä teenkin ja varmaan pinkit sellaiset. Omatkin kynteni ovat kasvaneet ihan jäätävästi, joten huolto alkaa olla tässä lähiaikoina tarpeen.
2 kommenttia:

  1. Kivat! Oletko tehnyt muuten testiä eri geelien ilmaantumisesta ja pysyvyydestä tai onko ns. näppituntumaa noihin kahteen asiaan? Tietenkin kynnen laatu ym vaikuttavat mutta silti voisi olla kehittynyt joku mielipide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Siskolle ja itselleni olen testaillut eri geelejä ja täytyy sanoa, että siskolla pysyy Nded lähes ilmaantumattomana useita viikkoja ja itselläni toimii parhaiten Mereneidin kirkas vaaleanpunainen rakennegeeli ja Nded.

      Poista