keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lakkauksia värigeelillä

Tällä kertaa luvassa kahdet kynnet. Nämä pääsivät samaan postaukseen, kun molemmissa on koristeluina lakkaus värigeelillä. Molemmat tein Vylet Nailsin 1-vaihegeelillä, joten sekin on yhdistävä tekijä.

 Ensimmäiset kynnet saivat pituutta tipeillä, mutta osan omista kynsistä sain säästettyä, kun niillä oli pituutta mukavasti. Värigeeli, jota kynsissä käytettiin on Ndedin Pink Cream, joka on kyllä ollut ahkerassa käytössä, mutta onhan se oikein nätti ja hempeä vaaleanpunainen. Laitoin näihin kynsiin muutamat strassikivetkin koristeeksi.

Geelasin tuossa erään miespuolisen henkilön kynnet. Tein geelauksen siis ihan omaan kynteen, mutta toinen pikkurillin kynsi oli lohjennut ja huomattavasti lyhyempi kuin muut, joten liimasin siihen tipin. Kyseinen henkilö on kanssani samalla luokalla koulussa, joten siellä oltiin keväällä jutskailtu, josko jossain vaiheessa laittaisin hänen kyntensä. Tällä kertaa laitettiin "neutraalia" ja siitä minulla on kyllä hieman erilainen käsitys, mutta toisaalta onhan yksivärinen lakkaus aika simppeli. :D  Värigeeli, jolla kynsiin tehtiin lakkaus on Ndedin Waterdropia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti