keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Värigeelileikki

Neonpinkki värigeeli huusi laatikosta nimeäni, joten kaivoin purkin esille ja päätin laittaa sitä kynsilleni tällä kertaa. Tälläkään kertaa ei ollut valmiina mielessä millaiset kynnet itselleni väsään. Kynsille päätyi lopulta pinkin värigeelin kaveriksi pinkkiä glitteriä ja perhostarroja.
Halusin levittää värigeelin tällä kertaa kynsille niin, että tavallaan se on ranskalainen, mutta jatkuu toiselle puolelle pidemmälle. Kuvista toivottavasti viimeistään ymmärrätte mitä tarkoitan. :D Levitin tällä kertaa värigeelin dotting toolilla. Sen jälkeen levitin kerroksen rakennegeeliä ja laitoin siveltimellä pinkkiä glitteriä kynnelle. Perhostarrat laitoin tällä kertaa geelin alle, jotta pysyvät kauemmin siisteinä. Näistä kynsistä tuli kyllä sen verran mieleiset, että taidan viihtyä näissä kauemmin kuin sen viikon, minkä jälkeen yleensä teen huollon, kun kyllästyminen iskee. 
Sain siskon tällä kertaa ottamaan kuvia kynsistäni, joten laitan niitä sitten useamman, kun en osaa valita vain paria. Muistutukseksi vielä, että kyseessä on oman luonnonkynteni päälle tehty geelaus eli pidennyksiä ei ole. Tai no onhan tossa vasemmassa peukalossa, kun sen onnistuin katkaisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti