torstai 12. heinäkuuta 2012

Jotakin erilaista

Eilen tuli tehtyä omien kynsien lisäksi siskolle huolto, kun hän tosiaan kyllästyin siihen lämpimän punaiseen glitteriin samantien. Hän halusi jotain erilaista tällä kertaa ja ensin oli tarkoitus tehdä samanlaiset kynnet kuin tein itselleni, mutta fuksialla ja mustalla glitterillä. No en kuitenkaan tehnyt samanlaisia, kun halusin kokeilla jotain muuta. 

Laitoin ensin kynsille fuksiaa glitteriä ja sen päälle seuraavaan kerrokseen laitoin mustaa glitteriä. Itselläni ei ollut mitään hajua mitä olen tekemässä kynsiin, kokeilin vain ja näin jälkeen päin viisastuneena teen kyllä tästä lähtien tällaiset kynnet eri tavalla, kun tuota mustaa oli hieman hankala laittaa ja siskokin totesi, että ehkä olisi ollut fiksumpaa laittaa ensin tuo musta ja sitten vasta fuksia. :D Ilman dotting toolia tästä ei olisi kyllä tullut mitään, kun onnistuin levittämään glitteriä kaikkiin paikkoihin, joihin sitä ei haluttu.

Kynsistä tuli kuitenkin kivat ja sisko tykkäsi, vaikka hänestä tuntui kynsiä tehdessä, että valmista ei tule koskaan. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti