tiistai 24. heinäkuuta 2012

Merellä on mukavaa

Viime sunnuntaina pakkasin lämmintä vaatetta mukaan, otin makuupussin ja mato-ongen ja hyppäsin veneeseen. Oli kyllä mukavaa ja rentouttavaa. Purjehdimme saareen ja olimme siellä yhden yön eli takaisin lähdimme jo maanantaina.
Sain mato-ongella vain jotain sinttejä, mutta oli silti mukava saada kalaa, vaikka päästinkin ne heti menemään. En itse ole onkinut tänä kesänä ennen tätä reissua. Kävimme poikaystävän kanssa soutuveneellä soutelemassa ja samalla hän heitteli ja itse olin haavimiehenä. Itse soudin myös veneellä ja muistaakseni viimeksi olen soutanut joskus lapsena. Osasin kuitenkin ihan hyvin vielä!
Seuraavana aamuna olikin sitten aivan kamala ilma, vettä satoi ja tuuli kovaa. Emme sitten lähteneet pois purjeveneen kyydissä, vaikka tarkoitus oli. Saimme kyydin saaresta pois moottoriveneellä ja se oli kyllä hurjaa kyytiä, onneksi oli tyyny pepun alla, muuten olisi varmaan ihan mustelmilla, kun oli sen verran pomppusta kyytiä. :D Heti vaan, kun on mahdollista, lähden kyllä uudestaan merelle. Siellä oli niin ihanan rauhallista.
Kynsien kanssa on nyt ollut hieman hiljaista, mutta olen huoltanut tänään omat kynteni ja juttua on niistä tulossa! Huomiseen saatte kuitenkin vielä odottaa, kun kuvat täytynee vielä käydä läpi ja tänään en jaksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti