tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kotona taas!

Reissu sujui hyvin ja eilen tultiin siskoni kanssa kotiin. Lähdimme lauantaina siis Ideaparkiin shoppailemaan ja sen jälkeen ajoimme Valkeakoskelle kyläilemään. Ideaparkista ei oikein löytynyt mitään. Kuitenkin raahasin muovipussillisen vaatteita sieltä kotiin, mutta kengät jäi ostamatta, kun ei löytynyt kivoja. Puolasta sainkin tuliaisiksi karkkia ja kasan ihania korvakoruja, jotka jaoimme siskoni kanssa. Oli kyllä mukava reissu. :)
Eilen illalla sitten aloitin kynsien huoltamisen, kun lähti geelit peukalosta reissussa, kun olin hieman liian innokkaasti viilaillut kynsien reunoja. Tarkoitus oli vain viilata vanhat geelit pois ja tehdä tänään kynnet. Eipä mennyt sitten tämä suunnitelma ihan putkeen. Kaivoin repustani illalla tavaroita ja kolautin sitten peukalon ja pahasti. :( Hei hei oma kynsi. Että harmitti, mutta se on vaan kynsi ja kasvaa takaisin. Onneksi tippi pelastaa. ;)
Tuon onnettomuuden jälkeen päätin sitten tehdä kynnet vielä kymmenen aikaan illalla. En halunnut, että muut kynnet kokevat saman. Päädyin tällä kertaa hopeiseen hileeseen ja laitoin kynsiin myös koristelua vaihteluksi. Tällä kertaa jätin koristeet geelin alle. Laitoin koristeet kynsiin, kun olin ensin viilannut ne tasaisiksi. Vähän nuo jäivät muhkuraisiksi, mutta ei sitä livenä niinkään huomaa.


 

Tuolle peukalolle sattui onnettomuus, mutta eipä sitä enää huomaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti