torstai 19. heinäkuuta 2012

Vaalean vaaleanpunaista

Tällä kertaa päädyin kynsiä tehdessä ehdottamaan sellaista, että geelattaisiin oma kynsi, kun sillä oli jo mukavasti pituutta. Tuntui tyhmältä viilata kynnet lyhyiksi ja laittaa tipit, kun kuitenkin omien kynsien pituus oli kysyessäni riittävä. :)

 Jotkut kynnet olivat kuitenkin poikki ja ehdotin, että niihin laitettaisi tippi. Tämähän sopi ja tehtiin sitten niin. Kun tein  näin, niin aikaakin säästyi mukavasti, kun ei ollut kuin muutamia tippejä viilattavana. Koristeluun valittiin vaaleanpunainen glitter ja laitoin sitä kahteen kerrokseen, jotta se peittäisi paremmin. 

On se vaaleanpunainen nätti väri ja kynsistä tuli oikein söpöt, vaikka parantamisen varaa minulla edelleen on geelikynsien teossa. Olen kyllä huomannut olevani jo huomattavasti nopeampi tekemään kynsiä. Ennen meni helposti kolme tuntia, nyt menee enää kaksi tai alle. On jotain kehitystä sentään tapahtunut tämän about neljän kuukauden aikana, kun kynsiä olen tehnyt. :D2 kommenttia:

  1. mä en tiiä miksi, mut olen seurannu tässä sun blogia vaikka en oikeastaan ole kiinnostunut kynsistä. enemminkin toi esteettinen ja visiaalinen puoli ois lähempänä, tosin tässähän sitäkin haetaan. sanoisin et hiukan näyttävät liian "isoille" -jos se oikea termi nyt on- noi rakenneosat. en tiiä onko se toi glitter kun häikäsee vaiko kuvakulma, taikka värien yhdistelmä, mutta ajattelin nyt kommmentoida kuitenkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä se omaan silmään kans osuu, mut kovasti tässä reenataa kynsien tekoa, ei sitä yhdessä yössä opi. :)

      Poista