torstai 25. huhtikuuta 2013

Mun koti ei oo läävä

Jaahas nyt olisi vuorossa taas pitkästä aikaa pientä juttua tästä ihanasta 41,5 neliön yksiöstäni. Joulun tienoilla minunhan piti tällainen postaus kirjoitella, kun sisustus sai taas hieman uutta ilmettä, mutta pimeys ei sitten inspiroinut kuvaamaan ollenkaan. Joitain samoja juttuja kuitenkin on vielä esillä kuin joulunakin. Esimerkiksi verhot ovat vielä samat hohtavapintaiset harmaat ja jouluksi hankitut bling bling -tyynyt olivat vielä pitkään joulun jälkeen esillä. Nyt kuitenkin väriä taas elämään ja mikäs sen parempi väri kevääseen kuin pinkki!


Pinkillä tuolilla oleva hopea paljettityyny on jo siirtynyt kaappiin kevään tieltä.

Kovinkaan suuria ja dramaattisia muutoksia täällä ei sitten ole tapahtunut.




Ikeasta bongasin oikein kivan pöllötyynyn ja sen pinkki väri vieläpä lähestulkoon pakotti minut siirtämään sen ostoskärryihin. Feikkilampaantaljasta en luovu kesälläkään, se saa hengailla tuolin selkänojalla ympäri vuoden. Tuon mustan paljettitekstillä varustellun tyynyn hankin myös jouluksi, mutta se on niin kiva, etten vielä ole kyennyt laittamaan sitä kaappiin. :)




Ikeasta on tarttunut myös neljä uutta laatikkoa hyllyyni. Nuo valkoiset laatikot kukkakuvioineen vaan ovat jotenkin herttaiset, mutta silti tyyliini jotenkin sopivan rajut. Kukkaloistoa tuokin sitten ihana vaaleanpunainen ruukkuhortensia vaaleanpunaisessa ruukussa, johon kuuluu söpö pitsilautanen. Lautasen alle laitoin toisen ruukun, jotta tuo ihana hortensia tulisi paremmin esille.




Tässä nyt joitain tämänhetkisiä kuulumisia kotiini. Hankintalistalla olisi vielä uusi matto, koska tuo Ikean 20 euron matto alkaa olemaan jo sen näköinen, että sen voisi heivata mäkeen. Haaveena olisi ehkä valkoinen tai vaaleanharmaa korkeanukkainen ihanan runsas ja pehmeä matto. Toivottavasti joku ymmärtää mitä tarkoitan. Seuraava sisustusjuttu tuleekin sitten varmaan pationi kesäkukkaistutuksista, joten kesää odotellessa. ;)

4 kommenttia:

  1. Sulla on nätti koti :) On muuten tutun näköinen lamppu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) juu toi lamppu on varmaan aika monelle tutun näköinen. Sen kasaaminen oli kyllä aikamoinen älykkyystesti. :-D

      Poista