lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vähän erilaisempaa geelikynttä

Tiistaina peruuntui yksi kynsien laittaminen, joten päätin sitten huoltaa omat kynteni, kun kasvua oli aika runsaasti jo tullut. Päätin kokeilla itselleni jotain erilaista ja lähdin hakemaan inspiraatiota Luminous Nails -blogista. Aivan uskomattomia koristeluja, suosittelen katsastamaan. :) Itselläni inspiraation lähteenä oli nämä kynnet.

Tein nämä koristelut rakenteen päälle ja lakkasin kynnet geelilakoilla. Jos sävyt kiinnostavat niin käytin Nail-Eonin Liquoricea sekä Pink Popsicleä. Geelilakkaa laitoin kolme ohutta kerrosta, jotta sain kunnollisen peittävyyden, kun en jaksanut kaikkia sinisiä glitterhippuja viilata pois. Tein pitkästä aikaa Konad -leimauksia ja seeprakuvio on siis Konadin laatasta m57. Tein leimaukset karhennetulle pinnalle Konadin mustalla leimauslakalla. Vähän oli hakusessa tuo leimailu ja ne eivät onnistuneet ihan täydellisesti. Parantelin sitten leimauksia ohuen siveltimen ja mustan akryylimaalin avulla.

Leimauksien päälle laitoin vielä kerroksen rakennegeeliä ja samalla sitten tökin rakennegeeliin strassit. Viimeistelin kynnet Cesarsin Sealing -geelillä. Lopuksi laitoin vielä ihan tavallista päällyslakkaa kynsien suojaksi.
Keskiviikkoisella kampaajareissulla kävin ensimmäistä kertaa katsastamassa Skopunktenin kenkävalikoimaa. Ihastuin heti lähes kaikkiin kenkiin, mitä siellä oli myynnissä. Matkaan lähti kuitenkin vain kahdet kengät ja edullisesti, kun molempiin upposi yhteensä vain 35 euroa rahaa. :)Lähti sitä matkaan myös vaatteitakin. Mustavalkoiset housut sain vitosella, joten ne oli pakko ottaa ja kiikuttaa kassalle. Lisäksi ostin sitten ihan perus mustan neuletakin sekä topin ja t-paidan. Lisäksi vielä valkoinen ihonmyötäinen pitsi t-paita ja musta napiton liehuva neule.

Kävin myös ensimmäistä ja viimeistä kertaa Hulluilla Päivillä. Ei ole minun juttu ollenkaan, vaikka tuon tavallisen mustan neuleen sieltä ostinkin. :D5 kommenttia:

 1. Omg! Ihanat kynnet ja ostokset! *_*
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja kivoja ostoksia !

  VastaaPoista
 3. Tykkään noista kynsistä ja tykkään muutoinkin sun tekemistä rakennekynsistä! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sasu ja Tike. Kivat kommentit aina piristää päivää. :)

  VastaaPoista