sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ranskista ja surusidontaa

Nyt on sitten viimeisillekin joulukynsille sanottu bye bye ja koristelut vaihtuivat huollossa valkoisilla hileillä tehtyyn ranskalaiseen. Ensin laitoin alle Mimaxista tilattua neon valkoista glitteriä ja päälle ihanasti blingaavaa valkoista mix-hilettä. Taas olisi saanut heilutella viilaa hieman enemmän, mutta myöhäistä sitä nyt enää on mietiskellä. Ensi kerralla taas keskittyy viimeistelyyn enemmän. :)

Omat kynteni ovat taas kerran jo huollon tarpeessa. Kauheasti taas kynnet ovat ilmaantuneet, mutta myönnän jälleen hanskojen käytön ulos mennessä jääneen. En nyt kuitenkaan viitsi vielä kynsiä huoltaa, kun ensi viikolla täytyisi kuitenkin suorittaa kynsien lyhennys työssäoppimista varten.
Tällä viikolla koulussa oli surusidontaa ja tällä kertaa opettajaksi oli tullut työelämästä eräs floristi. Tehtiin useita surukimppuja, pisaraa sekä pyöreää. Yhdestäkään pyöreästä minulla ei ole kuvaa ja ainoastaan yksi pisarakimppu onnistui sen verran paremmin, että kehtaan jonkinlaista kuvaa siitä laittamaan. Loppuviikosta aloitimme seppeleen päällystämisen ja tällä kertaa opeteltiin lehdillä päällystämistä, kun aiemmin olen päällystänyt seppeleitä vain havulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti