perjantai 8. elokuuta 2014

Kynsihuoltoa ja kesäkukkia

On tässä tullut omien kynsien lisäksi huikea yksi kynsihuolto tehtyä, mutta eipä niitä nyt kovin mielellään tee, onneksi pitäisi lämpötilojen alkaa laskemaan. Siskokin olisi tulossa, kun ei hänen geelilakkauksestakaan ole enää tietoakaan, mutta hän on ilmoittanut odottavansa ilmojen viilenemistä, kun hän ei tänne saunaan halua tulla. :D Tämän henkilön edellisestä huollosta oli kulunut jo ikuisuus, kun aikatauluja oli hieman hankala sovittaa, kun itsellänikin on ollut tässä kesällä kaikenlaista. Nyt kuitenkin saatiin kynnet laitettua kuntoon.

Kieltämättä oli vähän hakusessa tuo tekeminen. Halusin kokeilla geelilakalla jonkunlaista liukuvärjäystä tällä kertaa. Ihan hyvin se onnistui, vaikka pelkäsin pahinta. Käytin Ndedistä hankittua Nail-Eonin geelilakkaa ja sävyn nimi on täysi mysteeri, kun niissä pulloissa ei niitä lue, mikä on oikeasti todella raivostuttavaa. 

Kynsiin laitettiin vielä koristeeksi helmiä. Geeliä olisi kyllä pitänyt levittää vielä enemmän, kun ovat hieman lättänät. Käytin Mereneidin Ultimate Builderia ja jopa sekin oli näillä säillä aika luirua. :D
En ole laittanut muuten kuvan kuvaa kesäkukistani. Luulin kesäkuussa menettäneeni pelargonini kylmille ilmoille, mutta helteiden tultua ne yllättivät ja uusia vanoja nuppuineen tuli jatkuvalla syötöllä. Nyt ne on kasvaneet todella paljon ja kukkivat ihanasti. Lisäksi nuo lankaköynnökset ovat kasvaneet ihan jättimäisiksi puskiksi!
Tässä aiemmin tällä viikolla otetussa kuvassa näkyykin sitten koko komeus tai no englanninpelargoni puuttuu, kun se on amppeli ja tällä hetkellä aika kamalan näköinen, kun juuri vähän leikkasin sitä. Vasemmalla sankakorissa tähtisilmät aloittelevat pienen tauon jälkeen uudestaan kukkimista. Pelargonien oikealta puolelta edestä löytyy hieman kärsinyt harsokukka ja takana peltiämpäreissä hortensia ja uuden-guinean liisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti