perjantai 8. elokuuta 2014

Huoltoa helteessä

No eipä ole sitten ollut minkäänlaista inspiraatiota tehdä kynsiä näillä helteillä. Sisällä on se 30 astetta lämmintä ja hiki virtaa vaikka sohvalla vain makaa. Omat turkoosit kynnet alkoivat olla kuitenkin jo sen verran pitkäksi kasvaneet, että huolto oli tehtävä. Aloitin sitten viilauksen illalla seitsemän aikoihin, kun oli hieman viileämpää ja valmista tuli puolen yön paikkeilla. Ei ollut minkäänlaista inspiraatiota koristelujen suhteen ja vaikka olisikin ollut oli pakko mennä siitä mistä aita on matalin, eikä alkaa mitään kikkailemaan.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan käytin kynsiin Ndedin Milky Pink rakennegeeliä pohja- ja päällysgeelin lisäksi ja laitoin vaaleanpunaista glitteriä koristeeksi.
Seuraavana päivänä päätin sitten tehdä hieman jotain pientä vielä kynsiin. Kaivoin laatikosta hopeita hileisiä kukkatarroja, jotka hankin joskus Seppälästä. Lisäksi valitsin pinkit strassit ja niitä kahta eri kokoa. Liimasin valmiiden kynsien päälle tarroja ja niitäkin kahta kokoa. Laitoin kuitenkin vain etu- ja keskisormiin. Kiinnitin strassit pikakuivattajalla ja laitoin kerroksen päällyslakkaa. Aikas hempeät näistä tuli, mutta ehkä mä osittain löysin kummitytöstäni inspiraatiota. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti