sunnuntai 10. elokuuta 2014

Koristeet vaihtoon

Päädyin poistamaan kukkatarrat ja strassit kynsistä, kun alkoi ärsyttämään ne strassit. Koko ajan piti niitä hipeltää, joten oli parempi vaihtaa koristelua. Katselin kynsiä ja mietin, että leopardia tarttis varmaan maalailla, mutta eipä näihin herkkiskynsiin mikään musta olisi sopinut. Löysin onneksi valkoisen akryylimaalin, vaikkakin purkkia sai hakata ja ravistella, että sai edes pienen pienen määrän tavaraa ulos. Maalaukset eivät menneet ihan putkeen ja sai useasti pyyhkiä ja aloittaa uudestaan. Näemmä tämäkin homma oli hakusessa. Maalausten päälle laitoin päällyslakan.
Sain sitten myöhemmin päähänpiston, että laitetaanpas vähän lisää kimallusta kynsiin. Kaivoin lakkalaatikosta Flormarin kynsilakan. Sävy on U27 ja samaa kimallusta löytyy varpaistakin. Laitoin kyseistä lakkaa kynsille kaksi kerrosta ja lopputuloksesta tuli vielä prinsessamaisempi. Kelpaa! Tämähän oli hyvä idea. Kuvassa nyt tietenkään tuo kimallus ei toistu samalla tavalla kuin luonnossa. :(2 kommenttia:

  1. Hei! Toivottavasti päivittelet tätä vielä, sillä täällä olisi ainakin yksi innokas uusi lukija sinulle! : ) Uskomatonta, että löysin kynsiblogin takaa ihmisen, joka on käynyt samat puutarhuriopinnot kuin minä ja ilmeisesti vieläpä Ahlmanilla? Erittäin mielenkiintoinen ja selkeä blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Elämäntilanteesta johtuen blogi on ollut tauolla ja tauko jatkuu vielä toistaiseksi. Mukava kuulla, että löysit blogini ja olisit innokkaasti lukemassa. Kävin puutarhuriopinnot Ammattiopisto Liviassa. Palailen blogin ääreen, kun saan asiat järjestykseen ja harrastuksen kipinän uudelleen syttymään. :)

      Poista