sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kesävarpaita

Geelilakkaus sai varpaankynsistä kyytiä jo aikoja sitten ja olen nyt lakkaillut niitä ihan tavallisilla kynsilakoilla. Ajattelin sitten vilautella noita lakkauksia, vaikka eivät ne mitään erikoisia ole, kun koristelua ei varpaisiin ole jaksanut väsätä.

Geelilakan poiston jälkeen lakkasin varpaat Wet n Wildin Wild Shine -lakalla sävyllä Caribbean Frost.
Seuraava lakkaus tuli tehtyä myös Wet n Wildin lakalla. Halusin pinkkiä, joten nappasin laatikosta sävyn Lady Luck. Laitoin sitten vielä tarrat molempiin isovarpaisiin ja tarravalinta meni vähän metsään, kun eivät näkyneetkään kovin hyvin, vaikka kuvasta ihan kivasti erottuukin. Kuvasin lakkauksen vasta ennen poistoa, joten se on vähän kärsinyt.
Mikään turhan ahkera varpaiden lakkaaja en ole. Tässä kolmas kesän lakkaus, joka on kynsillä juuri nyt. Halusin jatkaa pinkillä, mutta halusin kimallusta oikein reippaalla kädellä. Laitoin ensin kerroksen Golden Rosen pinkkiä mattalakkaa (se vaan osui ekana pinkeistä lakoista käteen) ja kuorrutin varpaat kerroksella Flormarin lakkaa U27 ja lisäksi laitoin vielä kerroksen samaisen merkin lakkaa U02. Tässäkään kuvassa lakkaus ei ole ihan uusi, vaan viikon vanha ja jotain pientä lohkeamaa on havaittavissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti