maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kun ei nappaa, meikä laittaa geelilakkaa

Pinkit glitterkynnet saivat järkyttävän kasvun takia kyytiä, koska veljen rippijuhlat lähestyivät uhkaavasti. Inspiraatio oli totaalisesti hukassa, mutta ratkaisu löytyi ja päädyin kokomustiin kynsiin. Jostain se inspiraatio kuitenkin löytyi, mutta vain nimettömät saivat muuta kuin pelkkää mustaa. Kuitenkaan kynsien laittaminen ei napannut sitten yhtään. Ei jaksanut sitä monen tunnin väkerrystä. No ratkaisu oli sitten vetää viilalla kynsiä hieman ohuemmiksi ja hiukat kärkeä terävöittää ja sellaista. Mentiin taas siis siitä mistä aita on matalin, kun iskettiin vaan primerit ja pohjageelit ja heitettiin geelilakat päälle ja nimettömiin hieman mustia strasseja.

Sitä voi sitten miettiä kannattiko tämä oikominen, sillä jo perjantaina toinen keskisormista sanoi heippa ja kynsi lohkesi kärjestä. Juhlathan olivat tietenkin sunnuntaina. Viila siinä sitten piti ottaa käyttöön ja viilata vaan kynsi lyhyemmäksi kuin muut. Muutkin kynnet näyttävät luovuttavansa, joten huolto on taas tällä viikolla ajankohtainen. Pakko se on vaan tällä kertaa tehdä kunnolla.

Jokatapauksessa nämä kynnet olivat kyllä ideana kivat, mutta toteutus aivan pyllystä, kun ei voinut niitä pohjia sitten laittaa kuntoon. No ensi kerralla olen taas viisaampi, tai ainakin niin voisi luulla.


Joissain kynsissä alla oma luonnonkynsi, joissain muotilla tehty pidennys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti