torstai 5. kesäkuuta 2014

Geelilakkaa siskolle

Sisko istahti piiiitkästä aikaa kynsivermeideni ääreen. Jossain vaiheessa raskauttaan hän luopui geelikynsistä ja nyt sitten taas alkoi mielessä pyöriä kynnet ja ensin hän puheli, jos syksyllä laitettaisi taas, mutta eräänä päivänä viime viikolla tulikin puhelu, jos tehtäisi ne kynnet jo. Tiedustelin päivää ennen sovittua ajankohtaa, että onko jotain mielessä ja vastaukseksi sain, että jotain pastellia ja ehkä koko kynteen väriä ja nimettömiin jotain kivaa. 
 
Sain heti mieleeni Nail-Eonin vaaleanpunaisen geelilakan ja sitten tulikin puhe ihan vain geelilakkauksesta. Toki muutama kynsi oli kotia ja pikkusta neitiä hoitaessa lohjennut, mutta muuten olivat oikein mukavan mittaiset, joten pidennyksiä ei tarvinut laittaa, joten geelilakkaus oli oiva vaihtoehto. Nuo muutama katkennut kynsi sitten rakennettiin muoteilla samaan mittaan muiden kanssa, mutta muihin riitti sitten pelkkä geelilakka.

Siinä sitten kynsihommia alottaessa näytin tuota ajattelemaani vaaleanpunaista lakkaa ja sisko bongasi toisen kiinnostavan värin ja ehdotin sitä sitten nimettömiin, kun niihin ei oikein muuta koristusta keksitty, kun mitään ulkonevia koristeita sisko ei halunnut. Tuo ideani sitten oli tarkalle siskolleni kelpo, joten se toteutettiin. Valitettavasti en osaa noita geelilakkojen sävyjä tässä nimetä, mutta Ndedistä hankkimia Nail-Eonin geelilakkoja kuitenkin ovat.
Nyt on sitten mekkokin hankittuna veljen juhliin ja vielä pitäisi omat kynnet huoltaa juhlakuntoon, kun huoltoaika tässä muutenkin jo ovella alkaa kolkutella. Huomenna kuitenkin lähden jammailemaan Saaristo Openiin, joten tuskin lauantainakaan kynsiä jaksaa väsätä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti