torstai 14. marraskuuta 2013

Kunnon kynsihuolto itselle

Siitä on jo varmaan useampi kuukausi, kun huolsin viimeksi omat kynteni oikeasti kunnolla. Tällä siis tarkoitan sitä, että olen vain viime aikoina karhentanut kynnet ja läästinyt niihin geelilakkaa. Niin simppeli tapa saada kynnet taas näteiksi. Viimeksi, kun postasin omista kynsistäni ja mietin mitä niille seuraavaksi keksisin meni taas siitä mistä aita on matalin, eli geelilakkauksesta. Päädyin käyttämään kynsiini kovassa käytössä ollutta mustaa Nail-Eonin geelilakkaa sävyssä Liquorice ja nimettömiin laitoin uutta sävyhankintaani Scottish Highlightsia. Tämä taas käyttäytyi kummasti, vaikka laitoin ohuita kerroksia ja kovetin kolmisen minuuttia. Pinta kummasti kupruili, mutta lakka kuitenkin oli kunnolla kovettunutta. Toisaalta tämä sai nimettömistä hauskat, kun pinta oli selkeästi erilainen kuin mustassa.
Näissä viihdyin todella pitkään. Kasvurajaa oli tullut puolisen senttiä ainakin ennen kuin luovuin lakkauksesta. Välissä kuitenkin jouduin uusimaan nimettömien lakkaukset, kun leikkasin työssäoppimassa taitavasti kynnestäni kärjen pois. Vaihdoin sitten nimettömien värin pinkiksi, mutta niistä kynsistä ei kuvaa löydy.
Yksi kynsikin irtosi tuossa reilu viikko sitten kokonaan, kun oma kynsi oli alkanut irrota geelistä kynnen kärjessä. Sitä sitten erehdyin nyppimään ja se irtosi. Ei saisi nyppiä ei... No jonkun aikaa vietin sitten ilman yhtä kynttä ja sitten oli pakko tehdä huolto. Ei sellasissa karmeuksissa voinut kotoa poistua. :D

Viilasin lähes kaiken geelin kynsistä pois ja aloitin homman alusta. Katkenneeseen kynteen liimasin tipin, kun se oli sen verran lyhyt, etten jaksanut muottia siihen taistella. Koristelujen suhteen olen edelleen jotenkin epävarma. Päädyin violettiin glitteriin, jonka levitin kynsien kärkiin veemäisesti. :D Halusin maalata vielä mustalla akryylimaalilla hileen rajan selkeäksi ja tein sen viilaamisen jälkeen tasaiselle pinnalle. Ensin tein ohuet viivat, mutta menin sitten paksuntamaan niitä ja se jollain tapaa nyt tökkii silmissäni. Lisäksi päädyin laittamaan mustat strassit jokaiseen kynteen ja kaveriksi vielä kolme vaaleanviolettia strassia. 
Jotenkin nyt vaan on viha-rakkaussuhde taas näihin kynsiin. Osittain se johtuu varmasti siitä, kun en aikoihin ole tehnyt minkäänlaisia koristeluja omiin kynsiini. Saa nyt sitten nähdä viihdynkö vielä valmistumiseen asti näissä, vai viilaanko koristelut pois ja keksin jotain muuta.

Sellaista siis kuuluu omille kynsilleni. Pakko varmaan alkaa ottamaan itseään niskasta kiinni ja huoltaa kynsiä useammin, jotta ne olisivat aina kauniit. Se vaan on niiiiin aikaavievää ja koristeluihin on liikaa valinnanvaraa... :D Onneksi en ole pitkään aikaan ostanut uusia koristelujuttuja, enkä ostakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti