keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Vanhempia kynsilöitä

Opinnäytetyöt on nyt esitetty ja numerot annettu ja kiitettävän tietenkin sain minun tutkielmastani! Mahtava fiilis, kun vaivannäkö palkittiin. Nyt sitten enää odotellaan sitä valmistujaisjuhlaa ensiviikon torstaina. Eilen kävin sitten laittamassa tukkani kuntoon, mutta siitä sitten lisää omassa postauksessaan, kunhan saan päivänvalossa kuvailtua. ;) 

Sain tänään vihdoinkin aikaiseksi siirtää monet kynsikuvat koneelleni, joten nyt sitten on luvassa kunnon annos kynsikuvia.

Ensimmäisenä luvassa mustaa ja hopeaa. Koristeluun käytettiin mustaa värigeeliä ja hopeaa glitteriä. Kynsissä on pidennykset tipeillä.
Seuraavissa jälleen mustaa ja hopeaa, mutta mustaa laitettiin kynsiin vain vähän, strassien muodossa. Muuten kynsiin laitettiin koristeeksi hopeaa mix-hilettä, joka on levitetty liukuvasti. Näissäkin kynsissä on tippipidennykset.
Viimeisenä sitten valkoista glitteriä, joka kimaltelee violettina. Tällaisia kynsiä, joissa on käytetty valkoista hilettä, on ihan mahdottoman vaikea kuvata ainakin salamalla, mutta eipä sille voi mitään, kun ilman salamaa kuvista tulee sellaista mössöä tuossa valaistuksessa, että huhhuhuhuh.
Sellaisia kynsiä on siis tullut tehtyä blogin hiljaiselon aikana. Omiakin on tullut fiksailtua välillä, mutta siitä sitten lisää myöhemmin, kun saan kuvat kuntoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti