maanantai 18. marraskuuta 2013

Hiuskuulumisia

Hiusten kasvatusprojekti on edennyt hyvää vauhtia, vaikka välillä on tehnyt mieli leikata jälleen lyhyeksi, kun tukka on ollut kuin petolinnun perä. Olen kuitenkin sitkeästi pysynyt suunnitelmissani, että kasvatan talveksi polkkatukan. Takatukka alkoikin sitten olla jo sen verran pitkä, että sain sen kiinni ja hyvä niin, sillä se oli aivan järkyttävän näköinen. Hiuksista sai onneksi ihan järkevät, kun ne heitti kiinni.
Valmistumisen kunniaksi päätin sitten varata ajan luottokampaajalleni. Päätin, että värjäisin myös hiukseni samalla kertaa kampaajalla, kun itse värjääminen ei houkuttanut lainkaan, koska väriä on aina pitkin naamaa ja niskaa. Suunnittelin, että hiusten siistimisen lisäksi värjäyttäisin tietenkin hiukseni mustiksi, kuten ne ovat useita useita vuosia jo olleet. Lisäksi ajattelin olla niinkin hurja, että hiuksiin voitaisi värjätä violettia raitaa. Olen elämässäni kerran aiemmin värjäyttänyt hiukseni ammattilaisella ja siitä on aikaa todella paljon. Äitini kustansi meinaa rippijuhliini värjäyksen kampaajalla ja tuosta on sitten aikaa ihan liikaa.

Kampaajalla sitten homma alkoi tietenkin tuon mustan värin vaalentamisella siitä kohdasta, johon raitaa laitettaisiin. Annoin kampaajalleni vapaat kädet päättää mihin hän sitä violettia haluaa laittaa ja valinta kyllä osui nappiin, kun tehtiin yksi isompi läiskä vain. :D Voin kyllä sanoa, että vähän jännitti, mitä tuosta vaalennuksesta tulee, mutta ihan hyvinhän se saatiin vaalennettua ja olin aivan järkyttynyt katsellessani peilistä sitä vaaleaa läiskää. Minusta ei sitten ikinä tule blondi. Onneksi tuo hetki, jona näin pienen määrän hiuksiani vaalennettuna ei kestänyt kauaa vaan sen päälle levitettiin herkkua violettia väriä ja tyvi sai mustaa väriä.

Lopuksi sitten vielä siistittiin hieman tuota takatukkaa ja hiuksia muutenkin. Mitään kovin radikaalia muutosta ei siis tällä kertaa tapahtunut, mutta hiukset muuttuivat kyllä todella paljon jo tuollaisen pienen leikkaamisen jälkeen. Nyt on kiva jatkaa tukan kasvattelua. Toivottavasti tuo violetti väri pysyy ja ostinkin violetin color maskin sitä varten. Katsotaan miten käy. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti