sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Miljoona miljoona miljoona ruusua

Siskon kynnet tulivat taas huollettaviksi. Viimeksi tein kynnet Mereneidin elastisella/joustavalla rakennegeelillä ja se sanoi sopimuksen irti melko pian siskoni kynsillä. Geeli oli hänen kynsilleen liiankin joustavaa ja kuulemma kynnet taipuivat ihan miten sattuivat ja geeli lohkeili kärjistä ja kynnet olivat järkyttävässä kunnossa. Lisäksi oma kynsi, joka oli geelin alla oli pääsyt katkeamaan, joten tippejä jouduttiin liimailemaan, kuten kuvista huomaa.

Käytin siis kirkkaita tippejä, mikä taisi olla tällä kertaa virhevalinta, koska hile ei peittänyt ihan toivotulla tavalla edes kahdella kerroksella ja tippi kuultaa joistakin kynsistä ikävästi salamavalossa. Tokihan asiaan olisi auttanut esimerkiksi Ndedin make up -geeli, mutta ei tullut laitettua sitä.

Joten siis tällä kertaa turvauduttiin siihen tuttuun ja turvalliseen Ndediin. Kynsille sisko valitsi Mimaxilta tilaamani neon pinkin hileen ja sillä tehtiin ranskis kynsiin. Sopivasti vielä minulla sattui olemaan maljakossa sopivan värisiä ruusuja, joten otettiin sitten sellainen kuvaan kaveriksi.

Taas kerran sisko pelleili kuvia otettaessa. Älkääpä lukijat vetäkö tästä hernettä nenään, kuva on sitä sisarrakkautta parhaimmillaan... :) Huomenna alkaa taas työssäoppiminen, joka kestää huikeat yhdeksän päivää. Saa nähdä sitten miten jaksaa blogia päivitellä vai tuleeko taas taukoa. :/2 kommenttia: