sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kunnon huolto-operaatio

Tein geelilakkauksen aiemmin, että saisin hieman lisäaikaa kynsieni huoltamiselle ja viikon verran tuota iloa kesti, kunnes kaksi kynttä sanoi sopimuksen irti. Todella nätisti irtosivat, ei tehnyt yhtään kipeää, eikä oma kynsi revennyt lainkaan pahasti ja kivuliaasti.
Tartuin sitten viilaan ja poistin kynnet kokonaan. Viilasin lähes kaiken geelin pois ja päätin uusia tipitkin jokaiseen kynteen samalla kertaa. Luvassa on siis kammottava kuva kynsistäni ilman geelejä. Hyi mitkä nakkisormet! Sen hetken, kun olin ilman kynsiä, en osannut tehdä mitään. :D


Nakuilua ja kuivaa pölyistä ihoa.


Liimasin uudet tipit ja käytin jälleen kerran kirkkaita tippejä. Viilasin kynnet melko lyhyiksi, kun ne kuitenkin kasvavat hurjaa vauhtia, joten ei tarvitse heti olla lyhentelemässä. Koulussakin meillä on edessä pääsiäisen pyhien jälkeen näyttö, joten sujuu sekin sitten paremmin hieman lyhyemmillä kynsillä.

Koristeluun valitsin hetken mielijohteesta sinistä. Mietin, että kunnollista sinistä en ole kynsiini hetkeen laittanut, joten valinta oli helppo. Päätin heti, että laitan mix-hilettä, jota en ole koskaan aiemmin avannut, saatika käyttänyt. Purkki oli vielä sen verran jumissa, että piti laittaa poikaystävä asialle avaamaan purnukka.

 Tein tuolla hileellä ranskiksen, mutta kynnet kaipasivat mielestäni jotain kivaa vielä. Tökin sitten rakennegeeliin mustia strasseja ja siniset isommat strassit ja kuorrutin viimeistelygeelillä. Saa nähdä pysyvätkö strassit kuinka kauan kynsissäni, kun en yleensä jaksa nähdä vaivaa laittaa niitä geelin alle itselleni, jos kuitenkin irtoavat. Näistä kynsistä tuli kyllä kivat. Toivottavasti en heti kyllästy....

4 kommenttia: