tiistai 26. maaliskuuta 2013

Glitterleikki

Pääsin taas ideoimaan kynnet ja toiveena oli pinkkiä sekä violettia. Valitsin sitten ahneena kolme hilettä! :D Halusin tehdä jotain, mitä ennen en ole tehnyt ja näitä kynsiä tehdessä tuli jotenkin hassu olo, kun tällaiset eivät kuitenkaan ole sitä ominta juttua. Varmasti tulee toistekin kokeiltua jotai vastaavanlaista. Viilasin ensin limefimot ja hileen pois näistä kynsistä sähköviilalla sekä ihan käsin viilaamalla ja lähes kaikkiin kynsiin jouduin laittamaan uudet tipit, vaikka viimekertaisessa huollossa tein saman. Tippiliimat alkavat nähtävästi vedellä viimeisiään, joten ne saavat lentää liimojen hautausmaalle ja täytyy avata uusi liima. Toivottavasti sellainen tuolta laatikon syövereistä löytyy...

Kynnet tein siis niin, että levitin ensin kerroksen Mereneidin Kwik-soak alusgeeliä kynsille, jonka jälkeen otin käyttöön Mereneidin joustavan geelin. Sitä sitten levitin kynsiin kerroksen ja käskin tunkea kovettumaan. :D Seuraavaan kerrokseen aloin sitten tehdä koristeluja ja levitin ensin vaaleaa pinkkiä liukuvasti lähes koko kynnelle, ihan tuota kynnen kärkeä lukuunottamatta. Seuraavaksi otin sitten tuollaisen violetinpinkinmikäliefuksiatms. hileen ja levitin sitä häivyttäen hieman tuon aiemmin levitetyn pinkin päälle. Tätä hilettä levitin ihan kynnen kärkeen asti. Lopuksi vielä violettia hilettä kynnen kärkeen ja vielä kerros tai kaksi geeliä ja viimeistelyt.

Näistä tuli kyllä kivat. Niin erilaiset.Omille kynsilleni kuuluu sellaista, että lähes kaikki niitit lähtivät kävelemään. Päätin fiksata sitten kynnet kokonaan mustiksi ja jätin kaikki koristeet pois. Viilasin niitit pois ja karhensin kokonaan ne kynnet, joissa niitä oli ja vedin uuden kerroksen Top Coatia. Huomatkaa kuvassa uudet lakanat, jotka hankin tuossa viime viikolla, kun yhden setin sai hintaan 22 euroa. Miten niin olen Muumifriikki. :)3 kommenttia:

 1. Voi vitsi! Noi violetit(kin!) on sairaan mageet!
  Näin just ohimennen livenä yhdet sun tekemät kynnet ja oli pakko heti udella kuka niin upeet kynnet on tehnyt ja mut vinkattiin tänne sun blogiin :)
  Teetkö ihan ns. "yleisesti" kynsiä vai vaa tyyliin kavereille yms? Mun geelit tippuilee yks kerrallaan pois ja haluisin niiiiin uudet kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Joo kyllä mä oon tehny kavereitte ja tuttujen tutuillekin, jos on vaa halukkaita löytyny. :)

   Poista