sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lisää marmorointia

Hyvää huomenta! Eilen illalla iski sitten totaalinen shokkipaniikkiapua, koska paljastui, että näyttösuunnitelma pitäisi nyt tulevana perjantaina palauttaa koululle kello kahteentoista mennessä ja olen kokoajan elänyt sen mukaan, että palautus olisi vasta ensi kuussa. Arvatkaa vaan olenko jo sopinut useammien kynsien huollon sekä laiton tälle viikolle... Eipä se auta sitten kun yömyöhään tehdä piirustuksia ja laskelmia messuosastosta, kun kuitenkin torstaina illalla minun pitäisi jo viedä kyseinen tehtävä koululle, kun en työssäoppimisen vuoksi perjantaina saa sitä koululle kahteentoista mennessä. Hienoa Maranen. :D

Sitten niihin iloisempiin aiheisiin. Voitin Facebookissa Rakennekynnet-ryhmästä kynsikilpailusta äänestyksellä toisen sijan kynsilläni, joten tididiii sain palkinnoksi 10e lahjakortin Mimaxiin. No sieltä on sitten tulossa jotakin tavaraa, kun tuossa lauantaina illalla tilasin. Eilen tuli tehtyä myös tilausta Ndedille. Sieltä on tulossa kasapäin kaikkia tarvikkeita. En malta odottaa, että molemmat paketit saapuvat. :)

 Nyt kuitenkin niihin kynsiin, jotka huolsin perjantaina. Yli neljä viikkoa oli näiden kynsien kohdalla huollosta ja huhhuh miltä osa kynsistä näytti. Peukaloista oli geeli irronnut oikein mukavasti, joten viilaamista riitti. Kiitos sähköviilan koko operaatioon, jossa poistettiin kaikista kynsistä lähes ihan kaikki geelit kului vain tunti. Kuitenkin jokainen kynsi oli tallella ja osa oli vielä ihan siedettävässä kunnossa. :)

Lyhentelin kynsiä hieman ja käytin geelinä jälleen kerran Ndedin 3-vaihegeelejä. Koristeeksi valittiin marmorointi ja tällä kertaa pääsin tekemään sen punaisella sekä mustalla. Värigeeleinä siis Ndedin Pure red sekä ihan perus musta. Kuten ensimmäisissä marmorikynsissä, lisäsin näihinkin hieman hilettä ja hileeksi valittiin punainen. Vaikka tuon punaisen kanssa tuo mustalla tehty marmorointi ei näy niin hyvin, kuin valkoisella pohjalla niin tuo se silti kynsiin hieman mielenkiintoa kuin pelkkä punainen värigeeli ja hile. :)
4 kommenttia: