perjantai 1. helmikuuta 2013

Natural French

Eilen oli aika huoltaa kynnet työssäoppimiskuntoon. Voisin jakaa hieman kokemuksia noista Mereneidin geelien pysyvyydestä. Itselleni olen vasta toistaiseksi niitä käyttänyt, kun käsittely on vielä vähän hakusessa sen paksumman viskositeetin takia. Minulla alkoi ensimmäiset ilmaantumiset näkymään jo muutaman päivän jälkeen, mutta en tässä viitsi vielä geelejä syyttää, kun minulla on tässä talvella muutenkin ollut pysyvyysongelmia kaikkien geelien kanssa. :/
Tein sitten ihan kunnon huollon kynsille. Vaihdoin tipitkin, kun halusin niistä mustista eroon, jotta saisin paremmin tehtyä ihan perus ranskalaisen. Käytin nyt ihan kirkkaita ranskistippejä ja kynnet muuttuivat sitten siinä samalla taltoiksi. Jotenkin se vaan sopii mielestäni perinteiseen valkoiseen ranskikseen parhaiten! Muutenkin vaihtelu virkistää, vaikka mitkään talttamalliset kynnet eivät omissa kätösissäni iske, kuten ei myöskään luonnollinen ranskalainen... Näihin kynsiin minulla on jonkunlainen viha-rakkaussuhde.
Siis kynnet on jälleen tehty Mereneidin geeleillä ja tällä kertaa kokeilussa kirkas vaaleanpunainen rakennegeeli ja valkoinen multi-use rakennegeeli. Lisäksi käytin kynsiin luonnollista camouflage-geeliä. Tuo kirkas vaaleanpunainen olikin miellyttävää käsitellä, kun on suht samaa viskositeettiä kuin muut käyttämäni geelit. Sitä voisin ehdottomasti ostaa uudelleen. Valkoinen rakennegeeli taas oli yllättävän paksua, en ajatellut sen olevan ihan noin paksua, mutta sekoittamalla se muuttui juoksevammaksi ja sen kanssa oli kiva tehdä valkoisia kärkiä, kun ei valunut mihinkään. Hyvin levitettynä se vetäytyi suht hyvin tasaiseksi. Päällysgeeliksi laitoin tuota camouflagea, jotta lopputulos olisi luonnollisempi.
 
Loppuun vielä kuva kynsistä taustana ruusut, joita ostin tänään itselleni. :D2 kommenttia:

  1. Hei! Upeat nuo siniset! :) Pystyisitköhän neuvomaan miten tuon glitterkärjen saa tehtyä noin siististi? Olen itse juuri aloittanut geelikynsi harrastuksen ja olen vielä todella hakoteillä, esim. missä vaiheessa glitter laitetaan, laitetaanko sen päälle vielä rakennegeeliä jne.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Itse käytän irtoglitteriä niin, että levitän ensin pohjageelin ja kovetan sen, jonka jälkeen levitän kerroksen rakennegeeliä ja siihen levitän siveltimellä tarkasti glitterin ja jos raja on epäsiisti pyyhin sen kuivalla siveltimellä siistiksi. Kovetan taas ja levitän vielä rakennegeeliä päälle 2-3 ohutta kerrosta, jonka jälkeen sitten viilaan kynnet muotoon ja tasaiseksi ja viimeistelen geelillä. :) Toivottavasti tästä selityksestä oli jotain apua. :)

    VastaaPoista