lauantai 23. helmikuuta 2013

Vastakohdat

Tänään perus ranskista. Toiveena oli luonnolliset kynnet eli aluksi lähdettiin tekemään pelkkää tavallista ranskalaista manikyyriä, mutta nimettömiin lisättiin kuitenkin suht huomaamatonta bling blingiä hileen muodossa. Kynsiin tehtiin pituutta tipeillä ja geeleinä käytin tällä kertaa Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä, Ndedin make uppia sekä valkoiseen kärkeen laitoin Mereneidin valkoista rakennegeeliä.
Eilen menetin hermoni Mereneidin luonnolliseen Camouflage- geeliin lopullisesti. Jokainen kynsi oli alkanut ilmaantumaan, peukalot pahiten ja ilmaa oli jo kynnen keskellä asti. Levitin sitten vehkeet pöydälle ja viilasin koko sonnan kynsiltäni pois. Melkein luovuin geeleistä kokonaan ja jätin nysäkynnet, mutta en sitten jättänytkään. Poistin tipitkin kynsiltä kokonaan, kun halusin aloittaa koko homman taas puhtaalta pöydältä. En tajua miksi tuo geeli tekee tuollaista, kun muut pysyvät ilmaantumatta huomattavasti pidempään. Turkoosit kynteni tein siis tiistaina ja perjantaina ne olivat jo aivan hirveät.

Päätin sitten vetää kunnolla överiksi, pysyivät tai ei, niin näissä mennään nyt pari viikkoa...
Kynsissä on siis stilettitipit, joita en lyhentänyt oikeastaan yhtään. Koristelussa pinkkiä värigeeliä, mustaa värigeeliä ja mustaa hilettä. Musta värigeeli on levitetty kovettamattoman pinkin päälle pisaroina ja sotkin geelejä dotting toolilla yhteen, kuten edellisessä postauksessa olleissa marmorikynsissä. Marmoroinnin päälle levitin sitten mustaa hilettä. Kynnet kaipaavat kyllä mustia erikokoisia strasseja, mutta täytynee ostaa päällyslakka, jotta voin toteuttaa kynnet loppuun. Itse, kun en halua strasseja geelin alle. 
Tämä postaus on kirjoitettu kyniä apuna käyttäen, koska kirjoittaminen on niiiin hidasta ilman apuvälineitä! Vedin kyllä niin överiksi näitten kynsien kanssa, että saa nähdä koska puhkon silmäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti