lauantai 2. helmikuuta 2013

Ostoksia kynsille ja huulille

Ruokakauppareissulla eksyin Seppälään. Aikomuksena oli ostaa alusvaatteita, mutta jostain oudosta syystä en päässyt koskaan tutkimaan niitä, vaan jämähdin katselemaan kynsilakkoja sekä kynsitarroja. Lakkoja ei sentään matkaan lähtenyt, mutta yhden arkin kynsitarroja kiikutin kassalle. Minulta löytyy näitä samoja jo punaisena, mutta en voinut vastustaa näitä hopeisia, kun ovat ehkä käytännöllisemmän värisiä. Itseeni kuitenkin nämä hopeat iskevät paremmin kuin ne punaiset.
En ymmärrä mikä ihmeen huulipunakausi on iskenyt minuun. Tuli sitten ostettua kolme Wet n Wildin punaa, kun en osannut valita vain kahta. Ei näitä kuitenkaan ole hinnalla pilattu koska maksavat 4,45 euroa kappale. :)
Breeze, Retro Pink, Nouveau Pink

Pakko tässä on vähän puolustella näitä hankintoja, kun kuusi huulipunaa on kotiutunut tällä viikolla. Koulussa minulla oli keskiviikkona sekä torstaina huulipunaa ja yritän muutenkin sisällyttää sen arkimeikkiini, joka on muuten niin tylsä! Mikään mestari huultenmeikkaaja en ole, mutta kyllä se tästä opettelulla lähtee. Jossain vaiheessa sitten jotain kuvia punatuista huulistanikin voisi laittaa, kunhan nämä päivät tästä alkavat muuttua valoisemmiksi niin kuvaaminen on helpompaa. :)

Sitten taas tämän lauantain ilonaiheeseen. Toista kertaa tekemäni geelikynnet päätyivät Diweissin kuukauden kynnet -voittajaksi! Tällä kertaa osallistuin siskoni prinsessakynsillä, koska ajattelin niiden sopivan hyvin helmikuuhun, kun 14. päivä on ystävänpäivä ja kynnet olivat vaaleanpunaiset. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti