keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kunnon pinkkiä

Joulukynnet on nyt kaikki postailtu ja nyt siirrytään taas ei niin jouluisiin kynsiin. Nämä tein viime perjantaina Vylet Nailsin 1-vaihegeelillä ja koristeena Sinan glitteriä. Aika herkku glitter, eikö? Viimeistelyviilauksien jälkeen levitin kynsille vielä kerroksen geeliä ja asettelin pieniä mustia strasseja kynsille ja kuorrutin lopuksi kynnet vielä Cesarsin Sealing -geelillä. 
Kynsiin on tehty tippipidennykset luonnollisilla tipeillä, kun niissä on tarpeeksi pienen kokoisia tippejä tälle Pikku Myylle. ;) Cesarsin perhosmuotit odottavat tuolla laatikossa vielä kokeilua, kun en ole saanut vielä aikaseksi kokeilla onnistuisiko niillä muottipidennysten teko paremmin, kuin jollai ihmeen pilipali muoteilla, joiden kanssa saa aina taistella, kun eivät millään pysy kiinni. Voihan se toki käyttäjässäkin olla vika... :D

Itseäni alkaa jo nyppimään nämä punaiset kynnet. En vain keksi mitä seuraavaksi väsäisin itselleni ja ottaa aivoon se, kun en saanutkaan vielä sähköviilaa ja nyt olisi hyvää aikaa testailla sitä itselle. No ei auta, kun odotella. Olisiko jotain ideoita millaiset kynnet väkertäisin uudeksi vuodeksi? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti