torstai 26. huhtikuuta 2012

Surusidontaa koulussa

Elikkä tällä viikolla harjoittelimme koulussa surusidontaa ja oli kyllä kivaa! Neljässä päivässä tuli kyllä tehtyä useita töitä ja tuli koettua epäonnistumisia ja onnistumisia. Ajattelin tässä sitten laittaa kuvaa jokaisesta tekemästäni kimpusta, surulaitteesta ja yhdestä seppeleestä vaikka kaikki eivät niin onnistuneita ole ja itse en noissa peilikuvissa ole mikään kovin edustavan näköinen. Otin kuvia peilin kautta, jotta saisi paremmin käsityksen siitä, minkä kokoisia työni ovat. Itsehän olen siis noin 157 cm pitkä eli en mikään jättiläinen. :D Kuvathan saa isommiksi klikkaamalla, jos haluaa tarkemmin tutkiskella. :)

Maanantaina ohjelmassa oli ihan perus pyöreä kimppu, mahdollisimman suuri tietenkin ja rusetti laitettiin myös. Tämä ei mikään mestariteos ollut ja kokoa olisi saanut olla enemmän.


Tiistaina olikin ohjelmassa pyöreä kimppu, johon tehtiin risuista pohja. Itse käytin koivua ja kimpusta piti taas kerran saada mahdollisimman iso. Tästä tykkäsin kyllä itse kovasti, vaikka parantamisen varaa löytyy.
Seuraava työ oli pisaranmuotoinen surukimppu ja tämä olikin jo haastava homma ja kukat meinasivat lentää seinään, kun menetin hermoni. Eipä tämä näin jälkeen päin näytä yhtään niin kamalalta, mitä se silloin näytti, kun sitä tein.
Keskiviikkona jatkui taas pisaranmuotoisen surukimpun teko. Tällä kertaa yritin tehdä isompaa. Vähän nuo kallat tuottivat ongelmia, mutta sain kimpun silti tehtyä. Samoilla kukilla tehtiin kimpun jälkeen surulaite ja omastani tuli kyllä aika suuri ja painava ja myöskin kallis. ;)


Surulaite


Vasemmalla surukimppu ja oikealla surulaite samoista kukista.


Tänään torstaina olikin sitten viikon viimeinen koulupäivä. Aamulla teimme surulaitteen ja tein vielä isomman kuin edellisenä päivänä.


Tuo painoi sitten ihan kivasti ja onhan sillä kokoa. Seuraava ja samalla viikon viimeinen työ olikin sitten seppele, joka oli ihanaa näpertämistä. Seppeleen saimmekin ottaa kotiin ja samalla otin kotiin kukkia, jotka olisivat lentäneet roskikseen ja tein niistä asetelman kotona koulun jälkeen. Kuvaa siitä ei ole, kun en onnistunut saamaan kelvollista.
Tässä olikin sitten minun kouluviikkoni ja huomenna on vapaata ja ensi maanantaista lähtien onkin etätehtävien tekemistä kotona äitienpäivään saakka ja sitten taas työssäoppimaan. :)

Ainiin, jos joku ihmettelee mihin nämä kaikki työt menee niin vastaus on ei minnekään. Puramme kaikki työt arvioinnin jälkeen ja käytämme koko viikon samoja kukkia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti