tiistai 17. huhtikuuta 2012

Flormarin lakkoja

Niinhän siinä kävi, että menin Tarjoustaloon ostamaan tulostimeeni paperia koulujuttuja varten. Paperia ei kuitenkaan näkynyt, vain tyhjiä laatikoita ja hintalappu. En lähtenyt sitten tyhjin käsin pois kaupasta vaan kannoin kassalle kaksi Flormarin kynsilakkaa. Tästä saamme syyttää poikaystävääni, koska vain katselin lakkoja ja hän kysyi: "Miksi et osta noita, kun ne maksaa vaan 1,99 euroa?" No ei, eipä miestä voi syyttää lakkahulluudestani, toisaalta halusin palkita itseni, kun olin saanut rästitentit alta pois ja hoidettua työssäoppimispaikan, kun sellainen on taas tulossa ensi kuussa.

Tosiaan siis ostin kaksi lakkaa ja mukaani lähti sävyt 118 ja N001.
Eilen lakkasin kynteni käyttäen tuota 118 lakkaa. Osasin varautua nyt lakkaamalla ensin yhden kerroksen valkoisella, jotta saisin paremman peittävyyden, eikä tarvitsisi kerrostaa niin paljon. Laitoin kolme kerrosta tuota Flormaria, neljäs olisi kyllä ollut tarpeen. Halusin hieman jotain koristusta edes yhteen kynteen, joten laitoin ensin kerroksen glitterlakkaa nimettömiin ja sen jälkeen helmenpuolikkaita. 
Tänään lakkasin kynteni tuolla lakalla N001. Se on siis neon-lakka, joten oli aika mahdotonta saada ikuistettua se kameralla sellaisena, kun se on luonnossa. No tuo kuva lakkapullosta on lähempänä todellisuutta, kun kuva lakkauksesta. Tällä kertaa tein koristelut nail art -lakoilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti