lauantai 14. huhtikuuta 2012

Shoppailua ja violetit kynnet

Tuli sitten ostettua kolme uutta kynsilakkaa, vaikka minun piti pysyä erossa kynsilakoista kaupoissa. Eksyin sitten Seppälään ja mukaani sieltä lähti Golden Rose violetti mattalakka 08, Wet n Wild Fastdry Gray's Anatomy ja Wet n Wild Wild Shine glitterlakka Halucinate. Tällä kertaa kuitenkin ostin sellaisia lakkoja, jotka ovat erilaisia ja niille ei löydy vastaavaa kaveria lakkalaatikostani.Päädyin sitten tekemään lakkauksen Golden Rosella. Kynsillä kaksi kerrosta ja kuivuu kyllä nopeasti. Tämä lakka osoittautuikin sitten heti vaikeaksi kuvata, koska kamerani ikuisti sen aina liian sinisenä. No kuvankäsittelyllä sain sävyn muutettua hieman totuudenmukaisemmaksi. Leimasin vielä mustaa seeprakuviota Konadin laatasta m57 kynsiini.


Päätin sitten laittaa vielä Konad Top Coatin, vaikka tämä lakkaus oli mattanakin ihan kiva. Halusin testata miltä lakka näyttää päällyslakan kanssa ja tykkään kyllä!
Shoppailin toki muutakin kuin nuo kolme kynsilakkaa ja alunperin lähdinkin hakemaan Anttilasta Vallilan violetteja Kelohonka -lakanoita. Olen kuolannut näitä jo kauan ja siskoni vihjasi, että Anttilassa nämä ovat tarjouksessa 29.90e /setti. Olen kauhistellut näiden lähes 50 euron hintaa, enkä sen takia ole raaskinut ostaa. Anttilan lehdessä oli vielä kuponki, jolla sai yli 50 euron ostoksista 10 euron alennuksen, joten en todellakaan voinut jättää näitä kauppaan! Nyt kelpaa nukkua ja sängynkin kehtaa jättää ilman päiväpeittoa. ;)
Toki sitten tuo lakkauskin täytyi tehdä lakanoihin sopivaksi. Tervettä? Kyllä minun mielestä! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti