keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Inspiraationpuutostila

Putsasin jälleen kerran kärsineet lakat kynsistäni pois ja tuijotin koristeita ja kynsilakkojani miettien mitä sitä laittaisi tällä kertaa. En vaan saanut mitään ideaa enkä jaksanut miettiä sellaista lakkaa, joka ei blogissani ole kynsillä aiemmin näkynyt. Päädyin sitten lopulta Wet n Wildin Gray's Anatomy -lakkaan ja muistin, että olen lakannut sillä vain mustan lakan päälle. Testasimpa tällä kertaa sitten kyseisen lakan peittävyyttä.




Laitoin lakkaa viisi kerrosta. Tämä oli taas niitä lakkoja, jotka "peittää, ei peitä, peittää, ei peitä" ja en jaksanut alkaa kuudetta kerrosta lakkaamaan, joten aivan sama, jos kärjet kuultavat läpi. Tämä toimii siis paremmin mustan päällä, kun muistaakseni silloin laitoin vain kaksi kerrosta. Mielestäni tämä ei ole mikään "fastdry" vaikka pullossa niin lukee, mutta kyllä kerrokset kuivuivat aika nopeasti, kun lakkasin ohuita kerroksia. Lakkaa tulee sutiin kuitenkin helposti liikaa ja onnistuin sotkemaan kynsinauhat oikein kunnolla sen takia. Tykkään kyllä tästä lakasta ja ei tämä edes kaipaa mitään koristeluja.



Varoitan jo etukäteen, että mahdollisesti huomenna tai perjantaina on luvassa kuvia surulaitteista ja -kimpuista, kun on ollut tällä viikolla koulussa surusidontaa! Ei syytä huoleen, lakkauksia ja rakennekynsiä on myös tulossa viikonloppuna viimeistään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti