keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Keltaisesta turkoosiin

Kyllä nyt on kesä, huhhuh! Olin aivan hiestä märkä eilen illalla kynsihuoltoa itselleni väsätessä ja tuo lämmin uv-valolaite ei tosiaan auttanut tuskaani ollenkaan. On se ilta-aurinko ihana, mutta se saa tämän koppini muuttumaan saunaksi, vaikka mitä tekisi. Aurinko ja helle sai minut valitsemaan kynsilleni keltaisen tilalle turkoosia. Kyllä näin kesällä käyttää kynsillä värejä mielellään, itse en talvella koe oloani kovin mukavaksi värikkäissä kynsissä. Täytyy kyllä myöntää, että olin tarttumassa ensin tuon turkoosin sijasta jälleen pinkkiin hilepurkkiin, mutta ajattelin, että niitä pinkkejä hilekynsiä olen tehnyt itselleni niin paljon, että välillä jotain muuta. Ehkä sitten ensi kerralla pinkkiä, ken tietää...
 
Kolmen viikon kohdalla kasvua oli tullut jo niin häiritsevästi, että päätin huoltaa. Parissa kynnessä geelit hieman ilmaantuneet reunasta, mutta mitään kovin näkyviä ilmaantumisia kuitenkaan ollut havaittavissa. Keltaiseen en kyllä kyllästynyt, ihme kyllä, mutta kuitenkin halusin vaihtaa koristelut, enkä vaan fiksata muotoa ja täyttää kasvurajaa.
Koska tuo kuumuus häiritsi keskittymistä, en lähtenyt kikkailemaan mitään hienoja ja erikoisia koristeluja, vaikka olisinkin halunnut. Päädyin siis perinteiseen tylsään glitterliukuun koristeluissa, enkä laittanut edes mitään ylimääräisiä härpättimiä kynsiin, vaikka näihin jokin hopea strassihökötys olisi sopinut. Geeleinä tietty se varma valinta eli Ndedin 3-vaihesysteemi ja koristelussa käytin kahta turkoosia glitter dustia, tummempaa ja vaaleampaa.
Sellaista siis tällä kertaa. Varpaankynnetkin pitäisi vielä fiksata, kun tuo geelilakka on lohkeillut mukavan kokoisina paloina varpaista pois, joten näillä helteillä ei paljon varpaita kehtaa esitellä julkisesti. Vähän kyllä nyppii, kun alkukesästä ei paljon ilman sukkia viitsinyt olla, kun muuten jalat paleli ja sehän oli tietty sitä aikaa, kun varpaat oli vielä kunnossa. Saa sitten nähdä, mitä niihinkin keksii, mennäänkö geelillä, geelilakalla vai ihan tavallisella lakalla. Nakuvarpailla en kuitekaan halua olla, hyi!

2 kommenttia:

 1. Moikka. Oisko sulla vinkkei miten sais geelit pysymään kauemmin kuin viikon tai alle.. Lopputulos on mielestäni hyvä geelin paksuuden yms kohdalla. Mutta ne eivät vaan kestä.. voiko se vaan johtua siitä, että kynnet on vain liian rasvaset?
  Teen ihan alustuksenkin mielestäni hyvin että käytän primeria, puhdistelen oikeissa välin ja viilaan/tasotan. Onko jotain vinkkiä?:) käytän mimaxin makeup geeliä ja kirkasta onkohan se 1vaihegeeli vai 3..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl se kynnen rasvaisuus voi vaikuttaa. Kokeile tehdä pohjat yhteen kynteen kerralla ja geeli päälle. Kaikki geelit ei sovi kaikille joten kannattaa koittaa myös toista merkkiä esim. Mereneidiä. Lisäksi geelin kovetusaika kannattaa tarkistaa ettei kovetu liikaa. Itse kovetan 2 min. Jos käytät tippejä niin liima voi olla vanhentunutta. Eihän geeliä mene kynsinauhoille? Tässä nyt joitain vinkkejä. Jos mikään ei auta voi akryyli tai acrygel olla vaihtoehto.

   Poista