lauantai 5. heinäkuuta 2014

Hiuskuulumissii

Kesäriennoilta ei ole tullut taas istahdettua koneen ääreen, joten postauksia on kertynyt. Hupsis. Nyt ulkona paistaa aurinko ja on lämmin ja istun sisällä koneen ääressä, käyhän se näinkin, vaikka sadepäivinä olisin voinut jo postauksia naputella. On ollut oikein miellyttävä viikko ja siihen on kuulunut paljon kävelyä, koiria, kissoja, ystäviä, jäätelöä, nimipäivä, pieniä lahjoja, kummityttöä, shoppailua, kampaajaa ja tietenkään unohtamatta sohvalla makaamista ja vanhoja Salkkareita. Niin ja onhan muuten maanantaina väsätty vähän rokimpaa kynttäkin, tosin ei itselle.

Eilen perjantaina lähdin reippaana heti aamusta liikenteeseen ja poikkesin katsastamaan äipän postit ja muutenkin tsekkaamaan, että kämppä on kunnossa, kun tuo on reissussa. Postireissun ja yhden naistenlehden jälkeen lähdin sitten kaupungille kuluttamaan aikaa kauppoja kierrellen ennen kampaajakäyntiä. Olihan siinä monta tuntia aikaa, mutta eipähän tarvinut kiirettä pitää ja sai rauhaksiin kävellä ja kattella. Olin jo miettinyt hieman valmiiksi, mitä reuhkalleni haluaisin tehtävän. Edellisestä käynnistä löytyy juttua täältä.

Hiukset olen kyllä näiden käyntien välillä värjännyt kerran kotona ja samalla sitten päätin luopua siitä punaisesta läntistä, kun ei jaksanut pitää sitä väriä hyvänä. Color maskikin loppui sopivasti, joten ehkä sekin oli merkki, että nyt riitti. :D Tuorein kuva tuosta "vanhasta" tukasta on otettu juhannuksena ja kyllä se on hurjasti kasvanut viime kerrasta. 
Toiveenani oli siis tuoliin istuessani, että hiukset olisivat jälleen kerran takaa lyhyemmät ja edestä pidemmät. Lisäksi toivoin jonkunlaista sivuotsista. En sitten tiedä olenko hankala vai ihana asiakas, kun jälleen vastasin kysymyksiin "tee miten tykkäät". Olen vain kerta toisensa jälkeen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen ja niin olin tälläkin kertaa. Mieletön muutos. Vielä toki pitäisi heittää mustaa hiusväriä päähän, että päästäisiin tuosta tyvikasvusta eroon ja tuosta haalistuneesta entisen punaisen värin kohdasta. Kyllä tää polkka on vaan niin oma juttuni, kun olla ja voi, vaikka toki lyhytkin tukka oli ihana.
 
 
 

Kuvissa näkyykin sitten pari alelöytöä. Lindexiltä ostin t-paidan ja H&M:ltä matkaan lähti kaulakoru ja  alehintaisia hiusjuttuja tai koruja sai kolme kahden hinnalla. Ostin sitten kolme kaulakorua ja yhdelle korulle jäi hintaa neljä euroa. Kivaa! 
 
Tällaiset tukkakuulumiset siis tällä kertaa, lukekaa ihmeessä vanhempiakin juttuja, niitä löytyy tuolta sivun oikeasta laidasta kohdasta "hiukset". Seuraavaksi sitten niitä kynsiä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti