perjantai 30. toukokuuta 2014

Ylioppilaan kynnet

On jäänyt näköjään julkaisematta yksi kuukausi takaperin tehty kynsihuolto. Kyseessä on luonnonkynsien geelaus Mereneidin joustavalla rakennegeelillä ja koristeena kynsissä on ihanaa oranssia pientä paljettia.
Nyt sitten tuli tehtyä samoihin kätösiin taas huoltoa ja kynnet piti laittaa juhlakuntoon ylioppilasjuhliin. Valkoisen mekon kaveriksi toivottiin kynsiin valkoista ja hopeaa hilettä ja kynsien kärkiä toivottiin neliskanttisiksi vaihtelun vuoksi. Geelaus tehtiin taas omaan kynteen ja nysät kynnet saivat edelleen jäädä nysiksi, joten niihin en laitettu pidennyksiä vaikka ehdotin. Kuitenkaan muita kynsiä ei viilattu nysiksi, mutta pituutta otin niistä kyllä pois paljon. Ehkä olisi pitänyt ottaa vieläkin, niin tuo ero lyhyisiin ei olisi niin suuri, mutta ylioppilas oli tyytyväinen äitinsä kanssa, kun hän oli mukana laittamassa omia kynsiään juhlakuntoon. :)

Geelinä siis kynsissä tuo Mereneidin joustava rakennegeeli, kun se toimii henkilöllä omien kynsien geelauksessa hyvin, eikä ilmaantumista ole kertaakaan näkynyt. Koristeeksi levitin liukuvasti valkoista Mereneidin glitteriä ja kynsien sivuille laitoin pieniä hopeisia paljettihileitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti