maanantai 26. toukokuuta 2014

Kesävarpaat

Perjantaina päätin lakata varpaankynteni, kun ne näyttivät niin tylsiltä ilman lakkaa ja sukkia ei kuitenkaan viimepäivinä ole kovin paljon tullut käytettyä. En löytänyt mistään aluslakkaa, joten päätin sitten laittaa värilakan ilman aluslakkaa, kun ennen ainakin on varpaissa toiminut ihan hyvin lakat ilman aluslakkaa. Lakkailin siinä tyytyväisenä ja varpaat näyttivät heti paremmilta. Seuraavana päivänä huomasin, että lakka lähtee isoina paloina kynsistä pois, joten siinä sitten ärsyyntyneenä poistin lakat. Sunnuntaina sitten vetelin vielä päivän nakuvarpailla, mutta illalla alkoi tympimään. En sitten viitsinyt nähdä taas vaivaa, että lakkaisin kynnet ja seuraavana päivänä lakka lähtisi pois, kun aluslakkaa ei ollut.

Tietenkin sitten geelivehkeet ratkaisivat tämän ongelman! Päätin tehdä varpaankynsiini geelilakkauksen ja päädyin ihan mustaan vaan, kun se kuitenkin mätsää kaikkeen ja siihen harvemmin kyllästyn. Saahan sitä väriä sitten vaikka hileillä lisättyä jälkeenpäin. 

Ei se mitään helppoa hommaa taaskaan ollut istua polvet suussa ja yrittää noita pieniä kynsiä lakata siististi ja varoa, ettei mene kynsinauhoille. Lopputulos ei kuitenkaan ole mikään huippusiisti, mutta eihän näitä nyt ihan nenä kiinni tarkastella. Valmiin lakkauksen päälle levitin kerroksen tavallista päällyslakkaa ja sitä nyt valahti hieman kynsinauhoille, mutta muuten olen ihan tyytyväinen näihin. Paremmat nämä nyt kuitenkin ovat kuin ihan nakuna olevat varpaankynnet! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti