lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesäkynttä itelle

Viihdyin nelisen viikkoa niissä ihanissa vaaleanliloissa kynsissäni ja olisin toki viihtynyt pidempään, mutta pituus alkoi huidella sellaisilla rajoilla, että kolauttelin niitä jatkuvasti. Oikeasta kädestä peukku oli ilmaantunut melko reippaasti kolauttelujen myötä, joten oli paras tarttua viilaan. Muutenkin kyseinen kynsi kasvoi korppimaisesti alaspäin, joten oli parempi viilata koko kynsi nysäksi ja  tehdä muotilla uusi. Seuraavassa huollossa saa toinen peukalo saman käsittelyn, kun laiskana ihmisenä en jaksanut useampaa lähteä uusimaan. Etusormeni ovat myös sellaisia korpinkynsiä, että niitäkin saa aika-ajoin hieman fiksailla. Tällä kertaa oli vuorossa siis tosiaan oikean käden korppikynsien fiksaus ja ensi huollossa sitten vasen.

Päädyin valitsemaan kynsiini neonpinkin värigeelin, jonka päälle laitoin pinkkiä glitteriä. Oli tietenkin pakko saada vähän jotain blingiä, kun en mitään timantteja jaksanut asetella. Jotenkin vaan tällä kertaa päädyin väkertämään ranskiksen vaihtelun vuoksi. Geelit, joita kynsissä käytin on tuttua ja turvallista Ndediä, joka ei itselläni kyllä petä koskaan. Kynsipedin väriä tasoittamaan käytin tietenkin Milky Pink Builderia.

Tuijottelin siinä kynsien valmistuttua jonkun aikaa niitä ja totesin, että jotain kivaa olisi vielä saada. Löysin sitten laatikosta siirtokuvia, joten otin sakset ja vettä ja aloin koristelemaan. Arkki oli vajaa, joten päädyin laittamaan noita mustia kukkia sitten ihan vain peukaloon ja nimettömään. Kuorrutin ne päällyslakalla ja onnistuin sitten levittämään huolimattomilla vedoillani kuvia. No eipä se menoa haitannut. Viikon verran kai niissä viihdyin, mutta päätin sitten poistaa siirtokuvat ja nyt mennään ihan pelkällä pinkillä ranskalaisella.

Tämä huoltoprosessi tuli tehtyä jo äitienpäivän jälkeen ja kuvatkin tuli otettua heti, mutta jotenkin TAAS blogin kirjotus vaan jäi, vaikka mielessä se olikin ihan koko ajan. Jos sitten vaikka tässä pian ryhdistäytyisi, kun eräs kaveri tässä tänään kysyikin, ettenkö kirjoita enää blogia. :D Jotenkin sitä vaan tuppaa kertymään ne vähäiset tehdyt kynnet ja sitten ryhdistäytyy hetkeksi, että saa ne blogiin ja sitten taas sama juttu, että julkaisemattomia kuvia roikkuu ja roikkuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti