lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kynsiä menneiltä viikoilta

On taas jäänyt blogin pitäminen vähän taka-alalle. Ei ole tullut avattua tietokonettakaan hetkeen, kun töissä saa istua viitisen tuntia päivässä koneella ja osittain epäilen sitä syyksi päänsärkyihin, joita nykyään esiintyy lähes päivittäin. On tässä lääkärissäkin käyty, kun migreenikin alkoi vaivaamaan monien vuosien jälkeen. Ei siis ole mennyt tämä kevään alku ihan putkeen. Nyt kuitenkin siirsin kamerasta muutamat kynsikuvat koneelle. Kynsiäkin on tullut tehtyä niin vähän, että tässä alkaa jo tuntua siltä, että taidot on jotenkin ruosteessa. Tykkäisin toki tehdä niitä, mutta ei oikein ole käsipareja. Kai sitä saa kohta jonkun harjoituskäden tilata, niin voi sitten sen kanssa treenailla.

Tein viikko takaperin itselleni geelilakkauksen, kun en sen kummemmin jaksanut omille kynsilleni mitään tehdä. Ryhdistäydyin kuitenkin sen verran, että kaivoin mustan akryylimaalin ja siveltimen esiin ja maalasin kynsiin leopardikuviota. Jestas, että kädet tärisi, niin etten meinannut saada vasemmalla kädellä maalattua ollenkaan, joten lopputulos oikealla maalattuna on huomattavasti parempi, vaikka sekin käsi vapisi ihan kiitettävästi. Laitoin maalaukset valmiiden kynsien päälle ja kuorrutin tavallisella päällyslakalla, niin saa koristeita vaihdettua. Jos kokeilisi seuraavaksi maalata sitten jotain muuta.


Sitten pari luonnonkynsien geelausta loppuun. Ekoissa on käytetty Ndedin Pink Cream värigeeliä ja vaaleanpunaisia strasseja. Geelinä taisi olla Vylet Nailsin 1-vaihegeeli. Toisiin käytin geelinä Mereneidin Flexing Builderia ja koristeeksi laitettiin liukuvasti pinkkiä glitteriä. Pari kynttä jätettiin tarkoituksella nysäksi, kun pidennyksiä ei haluttu laitettavan, vaan niiden annetaan kasvaa omaa tahtiaan ja kuitenkaan muita ei haluttu lyhennettävän samoihin mittoihin.
2 kommenttia: