tiistai 22. huhtikuuta 2014

Jotain laatikkoon unohtunutta

Pohdiskellessani koristeluita kynsiini kaivelin värigeelejäni ja voin rehellisesti myöntää, että olen täysin unohtanut omistavani kaksi Mereneidin värigeeliä. Joskus alesta ne on tullut hankittua mielenkiinnosta, mutta jostain syystä en ole niitä kokeillut, vaan ovat unohtuneet laatikkoon. Ei tietenkään tuottanut minkäänlaista ongelmaa valita kumpaa niistä kynsilleen laittaa, kun toinen vaihtoehto oli herkku vaalea lila. Niin herkku väri. Silmälaseistani löytyy tuota samaa väriä, joten kynnetkin sitten mätsäävät rilleihin. ;)

Tuttuun tapaan käytin Ndedin 3-vaihegeelejä, mutta yhteen kynteen piti jälleen väsätä muotilla jatke ja sen tein Mereneidin Ultimate Builderilla. Lisäksi tietenkin tuo värigeeli on Mereneidin tällä kertaa eikä Ndedin ja sen kyllä laadussa huomasi. Olen tottunut noihin Ndedin värigeeleihin ja ne kyllä ihan ajavat asiansa, että käytän kyllä ne pois, vaikka nyt sainkin tuntumaa johonkin ns. parempaan. Tosin hankalahan sitä on yhden värin perusteella alkaa sanomaan laadusta, kun onhan noissa Ndedin värigeeleissäkin sävyjä jotka on hyviä ja sävyjä jotka on ihan pyllystä. Kuitenkin sen verran täytyy tuosta Mereneidin värigeelistä sanoa, että en tosiaan sekoittanut geeliä ollenkaan, kuten nettisivuilla mainitaan, että sekoitusta ei tarvita ja geeli kyllä peitti siitä huolimatta hyvin, mutta en saanut sitä levittymään tasaisesti joten sitä oli laitettava kaksi kerrosta.

Kynsillä on siis käytetty Mereneidin Exquisite Linen Orchid -värigeeliä ja levitin sen siveltimellä vinosti kynsille. Valitsin vielä vähän kimallusta kynsiin lilan hileen muodossa, joka kimaltelee oikein kivasti eri sävyissä. Hankala oli tuota kimallusta ikuistaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti