sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Heippa pitkille kynsille

Niin siinä taas kävi, että mittari tuli täyteen ja kynnet lyhenivät aika reippaasti. Onhan ne pitkät kivat, mutta joskus sitä vaan kaipaa lyhyempiä ja silloin sitä on vaan tartuttava viilaan. Kynteni alkoivat olla taas siinä pituudessa, että tökin niitä seinään ja kaikkialle, joten ennen onnettomuuksia oli parempi lyhentää. Tuo fuksia glitter alkoi muutenkin tuossa määrin jokseenkin tympiä. Nämä taisivat olla minulla kaksi viikkoa ja muuten kynsissä ei ollut mitään vikaa. Ilmaantumisia ei ollut lainkaan, ainoastaan oikean käden etusormen oma kynsi geelin alla oli hieman irronnut geelistä, mutta tämänkin olin korjannut ja tilanne oli hallinnassa. Geelinä näissä kynsissä oli siis tuttu ja hyväksi havaittu Ndedin 3-vaihe.

Heräsin kuitenkin siihen, että jos nyt en huoltaisi kynsiäni, huolto menisi vielä kaksi viikkoa eteenpäin ja tosiaan kynnet kaipasivat lyhentämistä, joten geeliä olisi kuitenkin tarvinut kaivaa laatikosta, jotta olisin saanut kärjet suljettua. Samalla sitten meni koko hoito. Tällä kertaa tein poikkeuksellisesti toisen käden alusta loppuun ja vasta sitten seuraavana päivänä toisen. Täytyy myöntää, että on ihan toimiva systeemi, kun monesti toisen käden kohdalla tulee itselläni sellainen olo ettei jaksa enää keskittyä, kun kuitenkin omien kynsien kanssa menee huomattavasti kauemmin kuin jonkun toisen kynsiä tehdessä.


Tällä kertaa päädyin koristeluissa simppeliin glitterranskikseen, jonka tein mix-hileellä. Halusin nyt jotain vähän neutraalimpaa väritystä kynsille, kun noihin väreihin vaan kyllästyy helposti. Siksi siis tummanharmaata ja hopeaa. Kokeilin myös tällä kertaa laittaa glitterit kynsille niin, että sekoitan ne ensin geeliin. Julmetun hidasta se oli ja tuntui, että hilettä kului vaan enemmän kuin sillä tyylillä mitä normaalisti käytän (eli geeliä kynnelle ja siveltimeen purkista glitteriä ja siitä painellaan kynnelle). Tässäkin kohtaa varmasti on monia mielipiteitä mikä on se paras tapa, mutta tottumuksesta on ainakin minun kohdalla kyse. Päätin kuitenkin tällä kertaa testata.

Kynsiin käytin tälläkin kertaa Ndedin 3-vaihegeelejä, rakennegeeleinä Milky Pink sekä Clear Pink.

4 kommenttia:

 1. Kiva väri toi harmaa hopea. Itse kanssa aina geelaan ja sitten laitan glitterin päälle. Koitin myös viimeksi sekoittaa glitterin geelin ja mielestäni se on työläämpää ja lopputulos huomattavasti haaleampi, toki en ihan hirveesti glitteriä geelin seottanu jottei menis kovin kökköseks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyl kiva väri, mut harvoin tulee silti käytettyä! :) noni en sentään oo ainut ku kokee tuon tavan tehdä hankalemmaksi. :-D

   Poista
 2. Ihanat hileet!
  Mäkin haluisin tommoiset pienet suloiset mantelit, mutta mulla on liian pitkä kynsipeti :(

  VastaaPoista