sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ranskista ilman ylimääräisiä härpäkkeitä

En sitten muista koska viimeksi olisin tehnyt ranskalaisen manikyyrin mihin ei laitettu yhtään mitään ylimääräisiä koristeita, vaan annettiin niiden olla ihan naturellina. Nyt sitten tuli sellaisetkin tehtyä! Kynsihuolto siis oli kyseessä ja kimallus sai vaihtua yksinkertaisen tieltä pois. Vitsit, että se ranskis on nätti, nyt himottaa saada itsellekin sellainen, vaikken tunne siinä oloani kotoisaksi. Vähän sen tekeminen kyllä oli hakusessa, kun en muutenkaan ole viimeaikoina kynsiä juurikaan tehnyt.

Geeleinä käytin tällä kertaa Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä, kun se vaan pysyy niin hyvin tällä henkilöllä. Valkoisen kärjen tein kynsiin Mereneidin valkoisella rakennegeelillä, joten kynsien kärjet olivat ennen viilausta aikamoiset paksut hirvitykset, mutta viilaamalla ne sitten onneksi sai sellaisiksi, että ei enää hirvittänyt kumpaakaan. :D




Huolsin eilen myös omat kynteni, mutta niistä sitten myöhemmin. Kamerani ei kyennyt tänään missään valossa yhteistyöhön, mutta toivon huomisen olevan parempi päivä kuvaamisen suhteen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti